BrødreneRingstadLOGO

Brødrene Ringstad AS med ny profil

Brødrene Ringstad AS lanserte i august ny profil og ”Gla’gris med krøll på halen”. Bedriften satser på kvalitetskonsepter fra gård til bord, og baserer virksomheten på godt håndverk og råvarer med høy kvalitet.

Publisert

”Vårt nye kvalitetskonsept som vi har kalt ”Gla’ gris med krøll på halen”, et tegn på at en gris har det bra er at den har krøll på halen. Gjennom konseptet setter vi dyrevelferd og dyrefor i fokus for å oppnå god kvalitet på kjøttet. Vi har foreløpig inngått leveringsavtale med Eva og Hans Tøger Holmsen på Gjulem gård som produsent av svinekjøtt fra Gla’grisen”, heter det i en pressemelding fra Brødrene Ringstad.

Videre heter det: ”Vi har også tilsvarende konsepter for storfekjøtt, lammekjøtt og kalvekjøtt, der vi har inngått samarbeidsavtaler med lokale produsenter av storfekjøtt fra den franske kjøttferasen Blonde d’Aqutaine, fårekjøtt av lam fra Imsdalen og kalvekjøtt av frittgående kalver.

Ny design

For å følge med i tiden og tilfredsstille våre kunders behov lanserer også Brødr Ringstad ny design på produkter og markedselementer.

Det er blant annet etablert ny hjemmeside, og produktkatalog vil i august/september være tilgjengelig på web. Her vil bedriftskunder få mulighet for å bestille varer på nett, samt få info og bilder om produktene.

Her kan dere ta en nærmere titt på Brødrene Ringstads nye design og få mer informasjon konseptene:

Gla’ gris med krøll på halen

Fjellam fra Imsdalen

Fransk storfe Blonde d’Aquitaine

Frittgående kalv

"
Powered by Labrador CMS