SantaMaria Enchiladas med kylling

Enchiladas til texmex-buffeen

Santa Maria utvider sitt Tex Mex-sortiment, og lanserer i høst en krydderblanding for enchiladas. Enchilada Spice Mix har en mild smak av chili og urter.

Publisert

Enchiladas med kylling

Enchilada betyr ”å krydre med chili” og består av en fylt tortilla dekket med tomatsaus og gratinert i ovnen. I Mexico pleier man å fylle enchiladaen med kylling, tomatsaus, ost, bønner, skalldyr, crème fraiche eller grønnsaker. Santa Marias nye Enchilada Spice Mix er for deg som elsker meksikansk mat, men som ønsker å variere med noe nytt. Kryddermiksen inneholder hvitløk og urter og passer særlig godt til kylling.

– Vi er glade for å kunne presentere et helt nytt medlem i Tex Mex-familien. Med vår nye kryddermiks for Enchilada får du mulighet til å lage spennende meksikanske retter på 1-2-3, sier Heidi Strandli Loose, Marketing Manager i Santa Maria.

Enchiladas med kylling

4 porsjoner

500 g kyllingfilé kuttet i små terninger

1 msk olje eller smør til steking

1 pose Santa Maria Enchilada Spice Mix

500 g moste tomater

3 dl revet ost

8 stk Santa Maria Corn Tortilla eller Original Soft Tortilla Bread

Fremgangsmåte: Brun kyllingen. Bland moste tomater med kryddermix og halvparten av osten. Hell halve sausen over kyllingen og la det småkoke ca 2-3 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Fordel kyllingblandingen på tortillaene, rull sammen og legg med skjøten ned i en smurt ildfast form. Hell den resterende sausen over rullene og strø over resten av osten. Gratiner Enchiladas ved 200°C, ca 10 minutter. Server gjerne en grønn salat og kald rømmesaus til.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS