Stevia2

Endelig er Stevia i Norge

Merkelig nok har søtningsstoffet Stevia lenge vært forbudt i Norge, men etter at den ble godkjent i EU tidligere i år og nylig i Norge, lanserer nå Haugen-Gruppen Stevia. Stevia er en plante som kommer fra Sør-Amerika, og brukt i generasjoner av Guarani-indianerne i Paraguay som søtning i mat. Stevia er kjent for sin utrolige sødme. Fordelen er at den naturlig søt og har ingen kalorier.

Publisert

Steviaplanten.

Stevia ble godkjent i EU for et halvt år siden, og er nylig godkjent også for bruk i Norge.

– Dette er produktet som markedet tror vi revolusjonere produktgruppen søtning. Helt naturlig, en medalje uten bakside, sier Simen Kjær Haugberg, markedssjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Canderel

Canderel er en av de ledende merkevarene innenfor produktgruppen alternativ søtning. Nå lanserer Canderel den nye serien "Canderel Green".Canderel Green er søtet med Stevia planteekstrakt. Benyttes som søtning til kaffe og te, eller til å strø over frukt, bær og frokostblanding.

– Sjelden har vi hatt mer tro på et produkt enn når vi nå lanserer Stevia Canderel Green. Stevia har vært fryktet av sukkervarebransjen, med god grunn. Endelig kan også nordmenn få glede av helt naturlig søtning, uten kalorier, sier Kjær Haugberg.

Dispenserboksen for storkjøkken er tilgjengelig for bestilling over grossist fra midten av juli 2012. De to andre produktene blir tilgjengelig over grossist senest innen midten av august.

Stevia Canderel Green Sticks

Forpakning: 1x200 stk

Kun 0,3 kalorier pr enhet! Ypperlig produkt for bruk i varmdrikk, perfekt som tilbehør til desserten. Kommer i praktisk displayboks fylt med 200 sticks! Dette produktet er kun tilgjengelig i storkjøkkenmarkedet.

Stevia canderel grønn

Forpakning: 12x100 tbl

0,3 kalorier pr enhet, nesten 90 ganger mindre enn i en teskje sukker! Forbrukerprodukt som også passer godt i varmdrikkstasjoner på hotell, kantine eller på sykehuset. Er også tilgjengelig over storkjøkkengrossistene!

Stevia Canderel Grønn

Forpakning: 6x40 gram

Dette er også et produkt som vil finnes tilgjengelig i forbrukermarkedet, men dette passer ypperlig som søtningsprodukt på kjøkkenet. Glimrende erstatning for sukker der et ønske om sunnhet vil opprettholdes, uten å redusere sødmen i retten som serveres. Praktisk plastboks med 40 gram innhold.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS