HappyKids1

Glade barn på restaurant og hotell

Å reise eller spise ute med barna kan være utfordrende til tider, både for deg og ansatte ved hotellet og restauranten, og for ikke å nevne andre gjester. De nye aktivitetsposene fra Happy Kids AS bidrar til at barna blir mer fornøyd og lettere å ha med å gjøre på restaurantbesøket.

Publisert

Happy Kids har også som mål å gjøre restaurantbesøk, reise- og hotellopphold til en morsom og avslappende opplevelse for alle foreldre.

For en lav pris har Happy Kids laget en enkel, ferdigpakket aktivitetspose full av aktiviteter og oppgaver som holder barn i alderen tre til 10 år underholdt mens foreldrene kan være avslappet og lykkelig.

Ser fordelen av glade familier

Det har, ifølge en pressemelding fra Happy Kids, ført til at foreldre spør etter posene ved navn før de booker hotell.

”Happy Kids AS forsyner noen av de beste hotellene, restaurantene, reiselivsbedriftene og kafeene i Skandinavia. Disse virksomhetene ser fordelene som kommer ved å rette oppmerksomheten mot de egentlige beslutningstakerne i familien. Dette skaper et avslappet og varmt miljø som familier, grupper og par vil komme tilbake til igjen og igjen”, heter det i en pressemelding fra Happy Kids AS.

Familier er viktige forbrukere

– Familier er svært viktig. De kommer i grupper og er gode forbrukere. Happy Kids aktivitetsposer gir ”Happy” familier, og ”Happy” familier gir fantastiske kunder, sier Konstantin Zimmermann, som er daglig leder hos Ekebergrestauranten i Oslo.

– De nordiske landene har så mange måneder i året hvor du ikke nødvendigvis trenger å være innendørs, men foretrekker å være innendørs, og skaper en rastløshet hos barn, sier medgrunnlegger og direktør for Happy Kids AS, Rick Welyky.

Lar barna bli kreative

– Så det var fornuftig, hvis jeg konsentrerte meg om hvilke aktiviteter barna likte, og fant en måte å forvandle disse til et enkelt og kostnadseffektivt produkt til bedrifter hvor bedriftene kunne holde de små opptatt, kunne jeg skape den perfekte kunden og øke reise- og restaurantopplevelsen for alle, slik det alltid burde være. I tillegg lar det barna bruke hodene sine på en kreativ måte, borte fra dataspill, som alltid har vært viktig for meg, fortsetter Welyky.

Om aktivitetsposene

Aktivitetsposene fra Happy Kids er laget av 100 prosent resirkulert papir, og inkluderer fargerike klistremerker, enkel peel-off klistremerkebakgrunn, åtte tegne- og pusleark og giftfrie fargestifter.

Happy Kids spesialiserer seg også på profilerte aktivitetsposer og poser med firmalogoer da mange bedriftseiere ser hvor glade barna er i sin nye aktivitetspose og gleden ved å kunne ta med seg posene ut av lokalene som gir god reklame.

Happy Kids utarbeider i tillegg stadig nye temaer og design som gjør dette til en langsiktig strategi som barna aldri vil gå lei.

Du kan lese mer på hjemmesiden Happykidsbag.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS