VaasanFoccaciaFotoEstenBorgos

Høstnyheter fra Vaasan

Her er høstens nyheter fra Vaasan.

Publisert

Pannekaker uten palmeolje

Foto: Espen Borgos

Fullkornspannekaker laget av bokhvete, rugmel og havre. I tillegg er palmeoljen erstattet med den langt sunnere rapsoljen. Nyskapingen passer til alle måltider og egner seg like godt for restaurant, kantine, kafé og institusjon/kjøkken. De øvrige sukkerfrie pannekaker er også produsert med rapsolje.

Ferdigstekte havrebagetter

Foto: Espen Borgos

Havrebagetter er en ny og spennende trend. Nå lanserer Vaasan havrebagetter i to størrelser; 90 og 150 gram. De passer alle kundegrupper, men er kanskje spesielt aktuelle for kafeer og kantiner, som er de største bagettekanalene. Baguettene har en høy andel havregryn, som binder vann og gir et saftig produkt. Faktisk finnes det ingen andre bagetter på det norske markedet med en så høy andel (16 %) havre.

Tre ferdigstekte focaccia

Foto: Espen Borgos

Ferdigstekte focaccia er Vaasan alene om. Her er tre nyheter; Focaccia Fin, Focaccia, Flerkorn og Focaccia Grov. Egner seg til å skjære i biter til buffé, som ventebrød og til all slags mat. Er dessuten meget tidseffektivt som påsmurt. Du deler hele brødet i to som en kake, legger på salat og påleggsblanding og setter på ”lokket”. Deretter skjærer du raskt firkantstykker! Antall i kartong, 1500 g x 5 stk.

Honey bun kanel – et mersalgsprodukt

Foto: Espen Borgos

Honey bun kanel er en fristende nyskaping som kan gi deg økt salg. Vaasan har slått sammen to velkjente favoritter; kanelbolle og berlinerbolle. Honey bun er en saftig og luftig bolle med masse kanel og sukker.

Nettside: Vaasan.no

"
Powered by Labrador CMS