Norwegian ILLU (7)

Ny nettportal for skiinteresserte

Norwegian lanserer en ny Ski og snø-portal på sin nettside. Portalen skal gi inspirasjon og hjelp når skiferien til Alpene skal bestilles.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Fjorårets milde vinter gikk hardt utover de norske skiforholdene, og det førte til ekstra stor pågang på skireiser. Aldri før tok så mange nordmenn turen til Alpene som i fjor. Norwegian anslår å selge minst 90 000 alpereiser i år.

– Milde vintre her hjemme har nok bidratt til at flere nordmenn har fått øynene opp for utenlandske skisteder. Heldigvis er de legendariske alpinanleggene ved steder som Geneve, Salzburg og Grenoble bare en kort flytur unna, sier Stine Steffensen Børke som er Markedsdirektør i Norwegian.

Sjekk snøforholdene før du reiser

I utviklingen av den nye nettportalen har Norwegian inngått et samarbeid med nettstedet Skiinfo.no. Skiinfo bidrar med kunnskaps- og brukerbaserte råd til reisen og detaljert informasjon om skianleggene.

– All informasjon du trenger om de 16 skistedene i Alpene som Norwegian tar deg til er nå tilgjengelig på våre nettsider. Her kan du kan følge med på skiforholdene live via webkamera, og du kan pakke utstyr ut ifra temperaturer, værvarsel og snøkvalitet. Du kan også velge skianlegg basert på ferdighetsnivå, og om du reiser med eller uten barn, forteller Steffensen Børke.

Se Norwegians nye Ski og Snø-portal her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS