Stig E Roberg Kassasystemer

Sharp med salg av kassasystemer i Norge

Sharp er ledende i Europa på kassasystemer, og satser stort i hele Norden. Nå starter selskapet en egen salgsorganisasjon og landsdekkende forhandlerkjede i Norge, som skal tilby kundetilpassede løsninger og full support 365 dager i året.

Publisert

Stig E. Roberg er Sharps salgssjef for kassasystemer og ansvarlig for byggingen av en ny forhandlerkjede i Norge.

Sharp etablerer seg med eget dedikert personale i Oslo. Herfra vil selskapet bygge opp en sterk og effektiv, landsdekkende forhandlerkjede fokusert på løsningsorientert salg. Dette er et viktig satsingsområde for Sharp i hele Norden. Selskapet tilbyr markedets største utvalg av kassasystemer, med en portefølje som dekker alt fra de enkleste til de mest avanserte behov.

– Vårt mål er å bli markedsledende i Norge og skape lønnsomhet for våre partnere, så vi sammen kan utvikle forretningsmessig suksess. Vi vil tilby en geografisk dekning over hele landet som sikrer den kvalitative support markedet trenger, sier Stig E. Roberg, salgssjef for kassasystemer ved Sharps Oslo-kontor.

Oslo-kontoret ble etablert i 2000, og porteføljen har blant annet bestått av dokumenthåndtering, LCD-TV'er og projektorer.

Les også: Nye regler krever nye kassasystemer

Les også: Øker utvalget av kassaapparater

"
Powered by Labrador CMS