Reservedel4 Echtermann

Spesialarmaturer for storhusholdning

Reservedel.no leverer Echtermann spesialarmaturer, armaturer som er spesielt designet for å tåle belastningen VVS-utstyr blir utsatt for i et storkjøkken.

Publisert

– For dem som ønsker å ta og holde i utstyret har vi utstilt produktene på VVS-messen i samarbeid med Nicro AS, som er produsent av rustfritt utstyr til storhusholdning. Echtermann har gode løsninger som øker brukervennlighet og holdbarhet. sier Kim Morbech, salgssjef i Reservedel.no.

Minsker belastningsskader

"Ett eksempel er Topclean forspyledusj, der ventilen sitter i røret og blir aktivert når slangen trekkes ned. Den er meget lett å betjene fordi du slipper å holde inne spylepistolen og gassdemper på armen som gjør at du slipper å holde igjen armen. Dette minsker belastningskader hos personell og gir opptil tre ganger lenger levetid på slangen fordi den ikke er trykkbesatt når du ikke bruker dusjen", heter det i en pressemelding.

Ettermontering

– Topclean kan ettermonteres på eksisterende utstyr ved hjelp av adaptere. Dette gjør at du kan bytte til Topclean uten å måtte bytte blandebatteri og stigerør, forklarer Morbech.

Euroclean

Topclean er toppmodellen til Echtermann, men det finnes også en enklere versjon som heter Euroclean.

I tillegg finnes også alle andre armaturer, det finnes blant annet berøringsfrie armaturer, lave spyledusjer for montering under overskap, slangetromler, påfyllingsarmaturer med stor gjennomstrømning for å fylle gryter, store kjeler og lignende.

Du kan lese mer på Reservedel.no

Les mer i neste nummer av Horeca (nummer 7 2012)

"
Powered by Labrador CMS