Grilstad Storkjøkken

Medaljedryss til Grilstad

«Medaljedryss over Grilstad fikk mange medaljer i NM i julemat 2013», melder Grilstad i en pressemelding.  NM i Kjøttprodukter 2013, julemat, hadde nylig sitt kåringsarrangement i Oslo. Aldri før har det vært så mange påmeldte.

Publisert

– Vi er stolte av å informere om at Grilstad i NM i Kjøttprodukter - Julemat 2013 tok med oss en mengde medaljer og titler. Vi fikk blant annet tittelen Årets storforpakning pålegg med Pastrami fra Grilstad Storkjøkken, og totalt 11 medaljer, opplyser markedssjef Monica Nilsen i Grilstad Storkjøkken.

«Vi har over lang tid vært det prefererte valg hos forbrukerne innen spekepølse og spekemat med en solid og voksende markedsposisjon tuftet på godt håndverk og kvalitet.

NM i kjøttprodukter 2013 viser at vi nå også er i ferd med å befeste en sterk posisjon som kvalitetsleverandør også innen ferskt kjøttpålegg med flere gode plasseringer for våre påleggsprodukter», heter det i en pressemelding.

Et kvalitetsstempel

– Vi er spesielt fornøyd med det kvalitetsstempelet som våre ferske påleggsprodukter har oppnådd i år. Denne kåringen gir oss en fantastisk anerkjennelse for det arbeidet som er lagt ned i konsernet. I tillegg til merkevarene sine prestasjoner, kan vi også glede oss over at påleggsproduktene vi produserer til handelen har gått helt til topps, sier konsernsjef i Grilstad, Odd Arne Dalsegg.

Her er resultatlisten for Grilstad AS:

Årets storforpakning pålegg:

Pastrami, Grilstad Storkjøkken

Gull:

Pepperroastbiff , Grilstad Storkjøkken

Pyntet juleskinke, Grilstad Storkjøkken

Sølv:

Julepølse grov, Grilstad Storkjøkken

Bronse:

Reinsdyrstek stekt , Grilstad Storkjøkken

Sylterull, Grilstad Storkjøkken

Lammelår badsturøkt, Grilstad Storkjøkken

Kalkunbryst med pepper, Grilstad Storkjøkken

Pastrami, Grilstad Storkjøkken

Stranda delvis oppdelt Pinnekjøtt, Grilstad AS

Stranda Oppdelt Pinnekjøtt, Grilstad AS

Grov leverpostei, Grilstad AS

Pressemelding

Powered by Labrador CMS