FRG

Tre sommerlige hvite valg

Nå som vi går varmere dager i møte ønsker Ekjord å sette søkelys på sommerlige hvitviner. Ferske tall fra Vinmonopolet viser at salget av hvitvin økte med 500 000 liter i 2012, og ikke overraskende er sommeren høysesong for de lyse dråpene. Dermed ligger mye til rette for at også årets hvitvinssesong også blir en stor suksess. Ekjord har håndplukket tre hvitviner som importøren har spesielt stor tro på den kommende tiden.

Publisert

Den smilende vinen

The Smiling FRG er en uhøytidelig hvitvin, som er fremstilt av en kombinasjon av vindruene Colombard og Chardonnay. Vinen har en frisk og fruktig smak som passer godt til sommersalater, sjømat samt lyst kjøtt og sushi. Passer også som terrassevin uten matfølge.

Pris: 110 kroner

Englevinen

Blue Angel Spätlese skiller seg ut i hyllene med sin kongeblå flaske. Her får du en sommerlig englevin som egner seg godt for seg selv, men som også kan nytes til orientalske retter, eller sommerens søte fristelser.

Pris: 90 kroner

Den herskapelige vinen

Il Conte Chardonnay er delikat antrukket og gjør seg godt fremme på et sommerdekket bord. Den herskapelige hvitvinen tar oss med på en reise til Italias imponerende vinslott og er et friskt pust i Vinmonopolets sortiment. Vinen passer utmerket som aperitiff for å sette stemningen i et godt vennelag, men er også å anbefale til fisk eller lyst kjøtt.

Pris: 125 kroner

Importør: Ekjord

"
Powered by Labrador CMS