Hennig Olsen sunn is 1

Fransk sommer og sunnere hverdagskos

Hennig-Olsen satser på økt iskremvekst med nye lanseringer av både småis og cateringprodukter.

Publisert

<br data-mce-bogus="1">

– Vi lanserer nye spennende varianter av kuleis i år og Crème-chocolat serien relanseres under navnet Crème og får nye familiemedlemmer. I tillegg lanserer vi frozen yoghurt og fruit sorbet for de som ønsker sunnere hverdagskos, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen.

Nye smaker

I de fleste isbarer i Norge finnes det nesten utelukkende super premium iskrem i kuleisdisken. Dette er iskrem som består av rikelig med fløte og stor variasjon i spennende smaker. Det er gjerne innen kuleismarkedet at de første nye smakstrendene kommer, før de eventuelt adopteres til andre markeder og andre iskremformer.

– Det kommer nye smaker innen kuleis hvert år, selv om antallet varierer. I 2014 kommer vi med to nye smaker: En klassisk dessert-smak fra Frankrike (Crème Brûlée), men med helt ny oppskrift; fyldig fløteiskrem med egenutviklet og egenprodusert creme brulée rippel.

– I tillegg kommer en frisk sommerkombinasjon som frisker opp is disken både smaksmessig og visuelt; vaniljeiskrem og bringebærsorbet. Dette var en smak som presterte godt innen småis i 2013. Jeg gleder meg til å presentere disse smakene for horeca/storhusholdningskundene våre, sier Hennig-Olsen.

Bredere utvalg av småis, og Japp kommer tilbake

Hennig-Olsen styrker i år satsningen på småis for å få et enda bredere og bedre utvalg. Med både nykommere og relanseringer ønsker Hennig-Olsen å gi kvalitetsbevisste forbrukere nok av alternativer å velge mellom uansett humør, stemning og temperatur.

– Crème chocolat-serien relanseres nå under navnet Crème. I den anledning åpner vi opp for nye smaksmuligheter, blant annet Crème pasjonsfrukt og sitron og Crème peanøtter.

– Vi har også i nær dialog med forbrukere, kommet frem til et helt nytt og fristende design for Crème serien. Det nye designet viser delikate bilder av produkt og smaksvariantene, og designet er lagt opp for å tydeliggjøre at Creme er et premium iskremprodukt fra Hennig-Olsen is.

– Vi relanserer også en gammel slager, Japp. Den ble første gang lansert i 1990 og er en sjokolade-is i bar-form med Japp-smak: myk karamell overtrukket med melkesjokolade. Etter flere års etterspørsel tar vi den nå inn i sortimentet vårt igjen, sier Hennig-Olsen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS