Electrolux frokostserie

Ny frokostserie med husholdningsapparater

Electrolux lanserer en ny generasjon av små husholdningsapparater. The Expressionist Collection er en enhetlig frokostkolleksjon som inkluderer kaffetrakter, vannkoker, brødrister, stavmikser og blender.

Publisert

The Expressionist Collection fra Electrolux.

– The Expressionist Collection er en nyskapende frokostserie i sitt slag. Den er designet for å gjøre hverdagen enklere for folk flest og kommer med en rekke nye og smarte funksjoner som 24 timers autostart for kaffetrakter, variabel temperaturkontroll for vannkoker og en smart nedtellingsfunksjon for brødristeren, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux.

Serien består av fem produkter. Les mer om hvert enkelt produkt under.

Kaffetrakter- EKF7800

Kaffetrakteren kommer med permanent filter og 1,6 liters kapasitet (12 kopper). Med egen aromavelger kan man velge ønsket smaksintensitet. Andre funksjoner inkluderer et integrert PureAdvantage vannfilter for rent vann og bedre kaffesmak, avtakbar vanntank for enkel påfylling og programmerbar timer slik at du kan våkne til duften av nytraktet kaffe.

Veiledende pris: 1300 kroner

Brødrister: EAT7800

Brødristeren kommer med gjenoppvarming, tine- og pausefunksjon. Den er enkel å rengjøre med avtakbart smulebrett.

Det følger også en egen nedtellingstimer, slik at du alltid vet når brødet er klart, et intuitivt LCD display med vidvinkel, og en funksjon hvor du selv velger hvor mørt en ristet toast skal være.

Veiledende pris: 800 kroner

Vannkoker: EEWA7800

Vannkoker med Smart Sense temperaturkontroll (50-100 grader), kraftig motor (2400W) og 1,7 liters kapasitet. Vannkokeren kommer også med turbofunksjon for kun en kopp, temperaturindikator under oppkoking, knapp for enhåndsåpning, 360 grader ledningsfri base, skjult varmeelement og LCD display.

Veiledende pris: 1000 kroner

Stavmikser: ESTM7300S

Stavmikser med Truflow-kniver for enestående kreasjoner. Stavmikseren kommer med 700W kraftig motor, turboknapp og 2 titaniumsdekte kniver som holder seg skarpe lenger enn rustfritt stål. Som tilbehør følger en spesialdesignet beholder for optimal ytelse.

Veiledende pris: 800 kroner

Blender: ESB7300BK

Blender med fire avtakbare Truflow titanium-kniver og 1,65 liters kanne i varmeresistent glass for håndtering varme og kalde temperaturer. Her får du også tilgang til forhåndsdefinerte programmer som puls, smoothie, isknusing og variabel hastighet. Blenderen kommer i rustfritt stål og 900 W kraftig motor.

Veiledende pris: 1300 kroner

Nettside: Electrolux.no

"
Powered by Labrador CMS