Eirawater restaurantbord

Eirawater og Nores med avtale

Nå får alle Nores-medlemmer tilgang til Eira naturlig mineralvann på glassflasker gjennom Nores-avtalen.

Publisert

Eirawater på restaurantbordet. (Foto: Eirawater)

Samtidig har Eirawater AS inngått distribusjonsavtale med Vinhuset AS, som også inkluderer retur av tomme glassflasker til gjenvinning (Grønt Punkt). Alternativt kan Nores-medlemmer også få levert Eira med Tine, men da uten retur av tomme glassflasker.

Restauranter foretrekker vannet

Stadig flere flasker går gjennom produksjonslokalet til Eirawater. (Foto: Grete Moorewood)

Eira naturlig mineralvann har blitt anerkjent som et kvalitetsvann med svært lavt mineralinnhold, og som passer godt til god mat og vin.

Flere av Norges mest anerkjente kokker tilbyr sine kunder Eira.

– Vi opplever at etterspørselen etter Eira er økende, og avtalen med Nores bekrefter vår opplevelse av økende aksept i markedet for Eira som et kvalitetsprodukt som har et stort potensiale for økt inntjening hos kundene, sier styreleder i Eirawater AS, Olbjørn Kvernberg i en pressemelding.

Aktuelle produkter for horeca

Alle aktuelle Eira-produkter for horecamarkedet er registrert i EPD-databasen, og vil bli lagerført av Vinhuset. Eira tilbys både som Still og Sparkling i glassflasker på 0,4 liter og 0,7 liter.

Produktene leveres i kasser på henholdsvis 12 og 6 flasker. Produktene kan også leveres fra ASKO.

Les også: Designpris til Eirawater (publisert november 2013)

Les også: Eirawater med 0,7-liters flaske for restaurantene (publisert oktober 2014)

– Design som kler restaurantbordene

– Vi er svært tilfreds med at vi nå kan tilby våre kunder Eira naturlig mineralvann. Vi tror at mange av våre medlemmer vil tilby sine kunder Eira naturlig mineralvann med bakgrunn i denne avtalen, sier innkjøpssjef Mette Aarø-Stillesby i Nores.

Salgssjef Vidar Valland Klausen i Vinhuset forventer at det utvidede tilbud til kundene vil bli godt mottatt. – Eira er anerkjent for sin unike kvalitet, og mange av landets fremste kokker og restaurantdrivere tilbyr Eira til sine kunder. I tillegg har flaskene veldig fin design som kler et restaurantbord, sier han.

Eira

Eira er et naturlig mineralvann, filtrert gjennom en 30 meter tykk morene av gneis og granitt, og tappes fra Syltebøkilden innerst i Eresfjorden.

Eira har det laveste mineralinnholdet og er helt humusfritt. Det tappes rett på flasker uten filtrering eller tilsetninger.

Flaskene fikk i 2012 tildelt merket for god design av Norsk Designråd.

Les mer på Eirawater.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS