Per Torvild Aakvaag HR på nett

HR på nett

Konsulentselskapet HRM Group har lansert HR på Nett. Dette er et støtte- og opplæringstilbud for små og mellomstore virksomheter som gir svar på mange typiske utfordringer du som leder møter når det gjelder HR, arbeidet i næringsliv og forvaltning.

Publisert

Per Torvild Aakvaag og HRM Group lanserer HR på Nett.

Programmet er web-basert og inneholder korte videointervjuer med fagpersoner, underbyggende informasjon og hjelpemidler, samt linker til relevante websider for fordypende informasjon.

HR på Nett tar for seg områder som ansettelser, arbeidsmiljøloven, arbeidsgivers styringsrett, personalarkivet og krav til oppbevaring av sensitive data, personalhåndboken, kravene til arbeidsgiver og arbeidstaker ved sykdom, den vanskelige samtalen, HMS og nedbemanning, for å nevne noen av temaene, sier seniorpartner Per Torvild Aakvaag i HRM Group i en pressemelding.

Videointervjuer

Han har videointervjuet en rekke ressurspersoner, som blant andre advokat Øystein Olausen hos advokatfirma Strandenæs, professor Lars Weisæth ved Universitetet i Oslo, advokat Odd Andr. Hoika, NAV/Arbeidslivssenter Akershus og markedsdirektør pensjon Lars Ingmar Eng hos Gjensidige.

I korte videofilmer gir de svar på viktige spørsmål knyttet til HR-arbeidet.

Tegner abonnement

– Virksomheter som vil bruke HR på Nett, tegner et abonnement som gir adgang til alle filmene og alt materiell som er lagt ut. HR på Nett kommer hele tiden til å være under utvikling, og abonnentene får adgang til alt nytt materiell etter hvert som de foreligger, sier Aakvaag.

– I en hverdag der oppmerksomheten er rettet mot lønnsomhet, blir fort HR-utfordringer nedprioritert, og en liten administrasjon kan ikke kunne alt, sier Per Torvild Aakvaag, som minner om at det kan bli kostbart å trå feil i personalsaker.

Les mer på Easy-management.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS