Velochef (4) Henrik Orre
Velochef (4) Henrik Orre

Mat før, under og etter trening og konkurranse

I boka Velochef lærer du å lage mat tilpasset trening og konkurranse av Henrik Orre, som er sykkellaget Team Skys egen kokk.

Publisert

Orre var med på det norske kokkelandslaget i 2005&2006, og har også vært kjøkkensjef på Michelin-restauranten Mathias Dahlgren, Matsalen i Stockholm.

Foruten å være Team Skys kokk og sykkellandslagets tidligere kokk, er Orre også kjent fra Tour de France-sendingene på TV2. Han er også en lidenskapelig syklist selv, og hans far var kaptein for det norske OL-laget i 1976.

Henrik Orre. (Foto: Henrikorre.com)

Boka er selvfølgelig tilpasset syklister, både aktive konkurranseryttere og mosjonister, men kan med fordel leses av alle som driver med mosjon og idrett.

I Velochef finner du 80 næringsrike og sunne oppskrifter for syklister og andre som trener, signert Orre. Han har utviklet retter som passer før, under og etter trening og konkurranse.

I boka finner du også spennende historier fra sykkelverdenen, der du også møter kjente syklister som Edvald Boasson Hagen og Ritche Porte, for å nevne noen. Bildene i Velcoef er tatt av fotografen Patrick Engström, mens trener og ekspertkommentator Johan Kaggestad har skrevet forordet.

Du kan lese mer om Henrik Orre på Henrikorre.com

Velochef – mat for trening og konkurranse

Forfatter: Henrik Orre

Fotograf: Patrick Engström

Antall sider: 200, innbundet

Forlag: Gawell Förlag

Utgivelse: Sommeren 2015

Pris: 349 kroner

ISBN: 978-91-982390-0-3

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS