Max hamburger Brioche

Max med fransk vri

Max hamburgere tar et nytt skritt inn i premium-segmentet med sin nye Brioche lansering. De nye burgerne blir kalt «burgerbrødenes Rolls-Royce», og skal heve smaken på en helt annen måte enn vanlige burgerbrød.

Publisert

I følge kjennere skal blandingen av amerikansk og fransk være en suksess. – Vi er utrolig stolte av det nye Briochebrødet. Både vårt klassiske Friscobrød og det nye Briochebrødet er to fantastiske brød, men har helt ulik karakter. Derfor står de også for helt andre smaksopplevelser, forteller sjefskokk hos Max, Jonas Mårtensson.

Kresne burgerspisere

Fast-food er ikke lenger fast-food, og kundene ønsker en mer spennende opplevelse når de skal spise en god hamburger. Dette ser vi tydelig over hele landet ved at stadig flere restauranter tilbyr gourmetburgere – vi er blitt kresne.

– Vi ville finne en smakskomposisjon på brødet som løfter frem kjøttsmaken. Sammen med burgerens øvrige ingredienser, gikk vi inn for en burger hvor alle deler i burgeren løfter hverandre. Vi har bakt, smakt og finpusset oppskriften til minste detalj. Til slutt landet vi på vår brioche. Med brødet som utgangspunkt har vi skapt en «back to basic» burger som er enkel, ren og rik på smak. En klar favoritt, sier VD i Max, Richard Bergfors.

Om brioche

Brioche er et lite frokostbrød eller en bolle bakt på hvete med smør og egg som først ble bakt i Frankrike allerede på 1400-tallet. Brioche kan nytes som frokost, brunch, lunch, middag og kvelds eller utenom måltidene.

Briochen er et brød som passer perfekt til hamburgere: Det suger opp hamburgerens kjøttsafter, noe som er en viktig egenskap for hamburgere. Det bidrar til å løfte smaken.

For ca. et år siden ble det gjennomført en smakstest av YouGov hvor Max vant foran Burger King og McDonalds. Da kom det frem at Max sine burgere var de saftigste og best på smak, dressingen virket nesten hjemmelaget og burgerbrødet var ferskt.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS