Nespresso Terje Ness

Nespresso lanserer ny baristamaskin

Den nye kaffemaskinen Aguila 220, er utviklet i tett samarbeid med – og designet for, horecabransjen og bedriftsmarkedet. – Med folks økende bevissthet rundt og interesse for god kaffe, vil Nespresso gjøre hverdagen enda enklere for sine kunder i horecabransjen, samt store og mellomstore bedrifter, sier country manager i Nespresso, Geir Kronbæck. Restauranteier Terje Ness er blant dem som har tatt maskinen i bruk.

Publisert

Terje Ness sammen med Geir Kronbæck i Nespresso.

– Den nye kaffemaskinen har de samme gode funksjonene som tidligere utgaver, som for eksempel Aguila 420 . I tillegg har den et enkelt rensesystem som er viktig for at maskinen skal være et godt verktøy å bruke hver eneste dag. Den eneste store forskjellen er at den er mer kompakt, og tar mindre plass. Kaffeopplevelsen er likevel den samme, sier Kronbæck.

Aguila 220 har to bryggehoder og er godt rustet til å takle høyt forbruk. Den nye maskinen har også et «one touch»-system, som gjør det enkelt å lage alt fra melkebaserte kaffedrikker til espresso og lungo.

Lojal Nespresso-partner

Lanseringen av den nye Aguila 220 ble holdt på ORO Bar & Grill i Oslo. Eier og kokk Terje Ness har benyttet Nespresso-maskiner på sine restauranter siden Nespressokom til Norge i 2003, og er godt fornøyd med kaffekvaliteten.

– Jeg er mest opptatt av at vi skal servere god kaffe likt hver eneste gang. Nespresso passer godt det konseptet jeg har for mine restauranter, og jeg vet jeg deler denne oppfatningen med mange av mine kollegaer verden over, sier Ness.

Michelin-restauranter

I dag serverer en fjerdedel av alle restaurantene i verden med Michelinstjerner Nespresso til sine gjester. Flere av verdens fremste toppkokker har deltatt på et eksklusivt program for Nespresso-partnere, og Ness har også vært på besøk til Nespresso sitt hovedkvarter i Sveits, heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS