EVERGOOD Morgan Freeman2
EVERGOOD Morgan Freeman2

Storsatsing på kaffereklame – med Morgan Freeman

Med den kjente skuespilleren Morgan Freeman i hovedrollen, gjør Joh. Johannson og Evergood sin største reklamesatsing noen sinne.

Publisert

Den kjente skuespilleren Morgan Freeman er med i Evergoods nye store reklamesatsing.

Freeman, kanskje en av nåtidens mest kjente skuespillere, er også kjent for å ha en «behagelig» stemme, høres gjennom hele filmen – før det hele avsluttes med at han får servert sin Evergood-kaffe.

Har redesignet Evergood

Butlere ute i kaffeplantasjen i Costa Rica. (Foto: Fra reklamefilmen)

Reklamefilmen, som varer i hele 80 sekunder (også en kortversjon på 60 sekunder), skal markere at Evergood har fått nytt design, samtidig som nye målgrupper skal erobres. Den ble rullet ut på norske kinoer torsdag kveld, og på TV fra i kveld, fredag 18. september.

– Vi ønsker med denne filmen å ta Evergood ut av det aristokratiske herskapsmiljøet, der vi har vært i 60 år – for så den inn i den moderne kontinentale verden vi lever i, forklarer markedsdirektør hos Joh. Johannson, Ted Allergoth.

Butler i kaffeplantasjen

Som alltid i Evergoods reklamefilmer er butleren med, men denne gangen følger vi ham ikke bare i det herskapelige miljøet, men også ute på kaffeplantasjene – og dit du finner det aller høyeste kaffeforbruket i verden – i New York.

Les mye mer i Horeca nummer 6 2015 - med utgivelse i oktober.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS