Per Lauritz Lien Utvalgte Spisesteder (5)

Viktig å tilpasse kommunikasjonsformen i restaurantene

– Spisestedene i medlemssammenslutningen Utvalgte Spisesteder har benyttet seg av Digital Signage fra Databeat.Net i lengre tid, og er svært fornøyd med hvordan skjermbasert kommunikasjon har sikret at de ulike spisesteder har beholdt sine særpreg, samtidig som det finnes klare fellestrekk i all kommunikasjon mot gjestene, opplyser markedssjef Renate Vollen i Databeat.net.

Publisert

Utvalgte Spisesteder, her daglig leder Per Lauritz Lien, har brukt systemet fra Databeat.net i lengre tid. (Foto: Morten Holt)

«Nye tider krever nye krafttak. Samtidig som gjester forventer oppdatert og riktig informasjon når de skal ut og spise, stiller også næringsmiddeltilsynet strenge krav om merking av allergener. I takt med denne utviklingen er det viktig å tilpasse kommunikasjonsformen, slik at man kan imøtekomme disse behovene og kravene på en enkel, men effektiv måte», heter det i en pressemelding.

Presenterer rettene

Hvert spisested har en skjerm som presenterer utvalgte retter og én eller flere skjermer med stedets egne menyer. Skjermene er strategisk plassert der kundene kommer inn i lokalene, hvilket gir en tydelig presentasjon av menyen, som igjen fører til økt salg.

Tidligere har presentasjon av menyer vært håndtert på ulike måter, alt fra håndskrevne menytavler til listsystemer med løse bokstaver. Med den digitale løsningen er det enkelt å oppdatere menyene med noen få tastetrykk.

Du kan lese mye mer om Utvalgte Spisesteder i den neste utgaven av magasinet Horeca, som har utgivelse i september (nummer 5 2015)

DatabeatOMNI

Illustrasjonsfoto

«Programvaren, DatabeatOMNI, er tilpasset og koblet opp mot Utvalgte Spisesteder sin nettside. Når daglig leder logger seg på nettsiden sin og endrer menyen, sørger DatabeatOMNI for at også innholdet på skjermene i restauranten oppdateres automatisk. Denne synkroniseringen gjør oppdateringen enkel og tidsbesparende. Med de nye reglene rundt allergimerking er også Digital Signage den sikreste, enkleste og mest effektive måten å sørge for korrekt merking av alle rettene til enhver tid. Informasjonen lagres og kan benyttes igjen, hvilket gir store tidsbesparelser og reduserer tilfeller av feilmerking», heter det i pressemeldingen fra Databeat.net

Les mer på Databeat.net

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS