Best Western logo logoer 2015

Best Western skifter ham

Som vi skrev tidligere i år, skulle Best Western lansere nye logo dette året. Nå er den klar. Samtidig endrer kjeden også litt på navnet; fra Best Western Hotels til Best Western Hotels & Resorts.

Publisert

Best Westerns klassiske logo har vært et symbol for kjedens flere enn 4 100 hoteller i mer enn 100 land siden 1993.

Nå lanseres en ny logo, med et moderne utseende som skal tiltrekke seg en bred kundegruppe ogsom gjenspeiler kjedens utvikling. Best Western Hotels & Resorts, som er kjedens nye navn, identifiserer organisasjonens «masterbrand», samt alle varemerkene.

Per i dag inngår følgende varemerker i porteføljen; Best Western, Best Western Plus, Best Western Plus Executive Residency, Best Western Premier, Vib og BW Premier Collection. I forbindelse med dette lanseres også nye logoer for Best Western, Best Western Plus og Best Western Premier.

Aadministrerende direktør før for Best Western Hotels & Resorts Scandinavia, Johan Kukacka. (FOto: Morten Holt)

– En tydeligere aktør

– Med vår nye grafiske profil og et helt nytt «masterbrand» kommer vi til å bli en tydeligere aktør, både på den lokale og globale arenaen, sier administrerende direktør før for Best Western Hotels & Resorts Scandinavia, Johan Kukacka, i en pressemelding.

– Det blir også et tydeligere skille mellom vår ulike varemerker i og med at alle får ulikt utseende. I dag har vi seks varemerker som kommer til å utvides med flere innen kort tid, sier Kukacka videre.

Les også: Best Western vil ta grep i Norge (publisert i april 2015)

– En ny epoke

– I mer enn to årtier har Best Western hatt en velkjent og tydelig logo. Mot denne bakgrunnen fortsetter vi nå vårt arbeid. Vi innleder en ny epoke med en ny logo som tydeligere viser hva vi står for og tilbyr, og som samtidig har et moderne utseende, sier David Kong, President & CEO for Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS