Howard butikk Skøyen (8)
Howard butikk Skøyen (8)

Howard med fremtidens butikk-konsept

Tirsdag 15. september åpner Howard Kjøkkenskriveri på Skøyen – som lanseres som fremtidens butikk-konsept. Lokalet vil romme baker, kjøtt- og fiskehandler, pizzeria, delikatessebutikk og restaurant, samt alt du trenger av utstyr til kjøkkenet. – Dette skal være en kilde til inspirasjon i større grad enn ren varehandel, sier daglig leder Nils H. Houge.

Publisert

Tirsdag 15. september åpner Howard Kjøkkenskriveri på Skøyen – som lanseres som fremtidens butikk-konsept.

Howard Kjøkkenskriveri på Frogner i Oslo har vært en av landets ledende designbutikker for kjøkkenutstyr siden åpningen i 1983. Innehaver Tom Howard introduserte den gangen det norske folk for ikoniske designmerker som Alessi, KitchenAid og Riedel.

«Nå går han igjen foran og lanserer fremtidens butikk-konsept med Howard Kjøkkenskriveri på Skøyen. Butikken er unik i Norden med sin konseptuelle og opplevelsesbaserte form, og den vil i tillegg til å tilby det beste av kjøkkenutstyr også gi kunden opplæring, kurs og inspirerende mat- og vinopplevelser», heter det i en pressemelding.

Riedel-glass i hyllene hos Howard Kjøkkenskriveri.

Unikt butikk-konsept i Norden

«Sammen med Maschmanns matmarked og Maschmanns brasseri lanseres et butikk-konsept som det kun finnes et par lignende av i verden. Den nye butikken vil tilby kundene en helt annerledes shoppingopplevelse der kunnskap, inspirasjon og opplevelse står i fokus. Hos Howard Kjøkkenskriveri får kundene mer enn en ordinær butikkhandel. Her vil de få opplevelser i form av kurs og andre aktiviteter med på kjøpet», heter det videre.

– En kilde til inspirasjon

– Howard Kjøkkenskriveri skal være en kilde til inspirasjon i større grad enn ren varehandel, sier daglig leder Nils H. Houge.

– Kunder ønsker i dag så mye mer enn bare et produkt. Vi lytter til kundens behov og gir dem en opplevelse. Howard Kjøkkenskriveri skal være en kilde til inspirasjon i større grad enn ren varehandel, sier daglig leder Nils H. Houge.

Houge har bodd og reist mye rundt om i verden og latt seg inspirere av butikkonsept er som Jamie Oliver’s Recipease (London) og Chelsea Market (NYC) og EATALY (Torino og NYC).

Nå realiserer han, i samarbeid med Tom Howard og prosjektleder Cecilie Lyngby Ulltveit-Moe, drømmen om et enda mer spennende konsept i hjemlandet. Howard Kjøkkenskriveri vil sammen med Maschmanns tilby en komplett shoppingopplevelse i Karenslyst Allé i Oslo.

En levende butikk

Lokalet vil romme baker, kjøtt- og fiskehandler, pizzeria, delikatessebutikk og restaurant, samt alt du trenger av utstyr til kjøkkenet.

I tillegg til å være en levende butikk med skiftende utstillinger, smaksprøver og kunnskapsrike medarbeidere, skal Howard Kjøkkenskriveri arrangere hyppige kurs og kveldsaktiviteter for kundene.

– Når du velger å investere i det aller beste kjøkkenutstyret på markedet, er det viktig at du lærer deg å bruke det riktig, og at du får hjelp til å oppdage alle mulighetene. Dette er grunnprinsippene til Howards nye konsept- og opplevelsesbutikk, sier Houge videre.

Knyttet til seg kokker

Howard Kjøkkenskriveri har knyttet til seg en rekke talentfulle kokker og mateksperter som vil holde kurs i butikk- og restaurantlokalene. Mat- og vinentusiaster skal få mulighet til å lære seg å bruke maskiner og redskaper på en måte som vil gi dem enda større glede av sin lidenskap

Howard

Howard Kjøkkenskriveri på Skøyen åpner tirsdag 15. september.

* I 1983 åpnet den den livlige og kvalitetsbevisste matentusiasten Tom Howard designbutikken Howard Kjøkkenskriveri på Frogner i Oslo.

* Etter kort tid ble han importør for merker som Riedel og Alessi, og han åpnet etter hvert også showroom og agentur. Den lille butikken har med årene blitt til en stor bedrift som sørger for at det norske folk har kjøkkenutstyret i orden – med søkelys på kvalitet, inspirasjon og design.

* Etter over 30 suksessrike år som detaljhandel, engros og agenturutsalg, satser Howard nå videre med neste generasjons kjøkkenbutikk – en opplevelsesbutikk hvis like ikke finnes i Norden.

Du kan lese mer på Howard.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS