NHS Jobbsenter Karrieredagen

Karrieredagen 2015 på Norsk Hotellhøgskole

Tirsdag 13. oktober arrangeres Karrieredagen på Norsk Hotellhøgskole. Denne dagen vil være en dag hvor vi inviterer bedrifter fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen til å promotere sin bedrift og møte studentene ved Norsk Hotellhøgskole.

Publisert

– Dette er en god arena for å kapre morgendagens helter. Dette vil være en enestående mulighet til å promotere bedriften, skape et positivt inntrykk av deres virksomhet ovenfor våre studenter samt kunne utlyse ledige stillinger, melder Kristoffer Rokstad i arrangementskomiteen/NHS Jobbsenter.

Årets arrangement blir holdt på Norsk Hotellhøgskole.

– Vi vil invitere alle studenter som studerer hos oss til å delta, slik at studenter på både bachelor- og masternivå vil være med på denne dagen. Dette betyr at det vil være en blanding av nye studenter som ønsker heltids- og deltidsjobb, samt andre som søker mer utfordrende arbeidsmuligheter og trainee-stillinger. Dagen starter med korte og intensive bedriftspresentasjoner etterfulgt av «stands» for de enkelte bedriftene, opplyser Rokstad.

NHS Jobbsenter

NHS Jobbsenter er en frivillig studentorganisasjon som arbeider med å skape kontakt mellom våre studenter og hotell- og reiselivsbransjen.

Du kan lese mer om Karrieredagen her

Les mer på Jobbsenter.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS