NHS Jobbsenter Karrieredagen
NHS Jobbsenter Karrieredagen

Karrieredagen 2015 på Norsk Hotellhøgskole

Tirsdag 13. oktober arrangeres Karrieredagen på Norsk Hotellhøgskole. Denne dagen vil være en dag hvor vi inviterer bedrifter fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen til å promotere sin bedrift og møte studentene ved Norsk Hotellhøgskole.

Publisert

– Dette er en god arena for å kapre morgendagens helter. Dette vil være en enestående mulighet til å promotere bedriften, skape et positivt inntrykk av deres virksomhet ovenfor våre studenter samt kunne utlyse ledige stillinger, melder Kristoffer Rokstad i arrangementskomiteen/NHS Jobbsenter.

Årets arrangement blir holdt på Norsk Hotellhøgskole.

– Vi vil invitere alle studenter som studerer hos oss til å delta, slik at studenter på både bachelor- og masternivå vil være med på denne dagen. Dette betyr at det vil være en blanding av nye studenter som ønsker heltids- og deltidsjobb, samt andre som søker mer utfordrende arbeidsmuligheter og trainee-stillinger. Dagen starter med korte og intensive bedriftspresentasjoner etterfulgt av «stands» for de enkelte bedriftene, opplyser Rokstad.

NHS Jobbsenter

NHS Jobbsenter er en frivillig studentorganisasjon som arbeider med å skape kontakt mellom våre studenter og hotell- og reiselivsbransjen.

Du kan lese mer om Karrieredagen her

Les mer på Jobbsenter.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS