Ny administrerende direktør for Fazer Food Services Norway

Sidsel Rygh Trodal blir ny administrerende direktør for Fazer Food Services Norge, og tiltrer stillingen 1. Januar 2016. Fungerende administrerende direktør Rasmus Sandnes vil fra samme dato fortsette i stillingen som leder for drift (Head of Operations).

Publisert

Sidsel Rygh Trodal vil, som administrerende direktør i Norge også bli en del av ledergruppen for Fazer Food Services Business Area.

Sidsel Rygh Trodal har bred erfaring fra ulike firmaer og stillinger, blant annet Malorama Group, Telenor, Norema og Narvesen. I tillegg til ledelse har Sidsel lang erfaring fra salg, marked og strategi.

- Jeg gleder meg til å begynne arbeidet med å lede Fazer Food Services i Norge. Jeg anser Fazer-konsernet som en fremragende virksomhet med menneskene, produktene og finansiell styrke for å skape verdier i fremtiden. Jeg ser frem til å jobbe med Fazer Food Services’ business team, styret og det norske teamet slik at vi fortsatt kan være en kvalitetsbedrift i det norske markedet, sier Sidsel Rygh Trodal.

- Rygh Trodal har vist ferdigheter innen strategi, integrasjon og lederskap, og dette i tillegg til hennes erfaring fra ulike bransjer og funksjoner gir henne gode forutsetninger for å lede Fazer Food Services’ vekst i fremtiden, sier Andreas Berggren, Managing Director for Fazer Food Services Business Area.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS