First Hotel Kramm2

Nytt First-hotell i Sverige

First Hotels vokser videre, og det siste tilskuddet ligger i Sverige, nærmere bestemt Kramfors, selve inngangsporten til Höga Kusten. Hotellet har 111 rom og har blant annet egen restaurant, bar, konferanserom, treningsstudio og badstue.

Publisert

First Hotel Kramm.

– First Hotel Kramm kompletterer vår svært gode posisjon i regionen og er et viktig tilskudd til First Hotels. Dette er en unik og vakker del av Sverige og i år 2000 ble Höga Kusten oppført på Unescos verdensarvliste. Aktivitetstilbudet her er også svært godt, så om du vil oppleve naturen gående, syklende, klatrende eller padlende, er opp til hver enkelt, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Godt nettverk

Fra ett av rommene på hotellet.

Höga Kusten er en godt etablert turistdestinasjon i Sverige, og nå håper First Hotel Kramm på at også nabolandene i enda større grad skal få øyene opp for det vakre landskapet.

– Vi har en helt annen mulighet til å nå ut til potensielle kunder nå som vi er et First-hotell. Hotellkjeden har et svært godt kundenettverk og solide løsninger for distribusjon og salg, sier hotelldirektør ved First Hotel Kramm. Monica Lindmark.

– Tilfredsstiller alle krav

Hotellet ble oppført i 1969, og renovert i 2011, og det er konferansekapasitet for 200 gjester.

– Hotellet er svært godt utrustet og tilfredsstiller alle krav uansett om man reiser i konferanseøyemed, på forretningsreise eller på ferietur. Vi er glade for at våre kunder får enda større valgmuligheter og ønsker First Hotel Kramm velkommen til kjeden, sier Ingdal, som konstaterer at First Hotels vokser ytterligere i vårt naboland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS