Radisson Blu Metropol Hotel1
Radisson Blu Metropol Hotel1

Nytt svensk Radisson Blu-hotell

Radisson Blu åpner Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg i Sverige. Hotellet med 205 rom og suiter, er det største i sentrum av byen. Hotellet ligger i bydelen «Söder». 

Publisert

Fra et av rommene på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg.

I tillegg har hotellet en egen konferanse-etasje med åtte lokaler i ulike størrelser, hvor det største har 150 sitteplasser. Hotellet tilbyr også Helsingborgs første heldagsåpne restaurant, Nelly's Food ETC., en bar og café, samt et treningssenter.

– Med denne åpningen forsterker vi vår ledende posisjon i Norden ved å gi gjestene våre ikoniske hoteller og gjestfrihet i verdensklasse. Vi er glade for ytterligere å utvide vårt langsiktige samarbeid med Winn Hotel Group, som driver hotellet. Dette er vårt fjerde samarbeidsprosjekt på fire år, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Nelly's food ETC. – hotellets restaurant

Fra restauranten Nelly's Food ETC. (Foto: Radisson Blu)

Restauranten Nelly's Food ETC. inviterer gjestene til matopplevelser , og i tilknytning til lobbyen finnes Nellys Bar ETC. Restauranten er inspirert av Nelly Krook, en filantrop og kvinne som var forut for sin tid.

– Visjonen er «Where a Coffee turns into Cocktails». Maten er inspirert av den verdensvante kvinnen Nelly Krook, og hennes mange reiser over hele verden. Det er en blanding av hennes favorittretter, både svenske og internasjonale smaker, forteller Mikael Wennerström, som er hotelldirektør på Radisson Blu Metropol Hotel.

Unik design med industrielt preg

Helt fra starten har ambisjonen vært å skape en destinasjon som hyller byens designtradisjon og arkitektfirmaet DOOS i Stockholm har sørget for å integrere dette i hotellets interiør.

– Vi ønsket å løfte fram Helsingborgs industritradisjon i interiøret. Man skal oppleve inspirasjonen fra H55-utstillingen når man besøker hotellet. Fokus ligger på de materialene som er valgt, det vi kaller ærlige materialer som eksklusivt tre, lær, stein, keramiske fliser og betong, sier Mikael Wennerström.

Hotellrommene har myke toner som fremhever detaljene som DOOS, med hovedarkitekten Bronwynn Welsh i spissen, har designet, heter det i en pressemelding.

Konferanser og eventer

Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg.

Hotellet tilbyr åtte konferanse- og møterom av ulik størrelse. Navnet til hotellet, Metropol, kommer fra nabolaget hvor hotellet ligger.

– Metropol ligger i hjertet av hotellet og er et sentralt punkt som vi har skapt for å gi gjestene en møteopplevelse langt utover det vanlige. Det er sitteplasser til opptil 150 gjester og mer enn 200 minglende gjester. Rommet er utstyrt med topp moderne teknologi og kan huse alt fra konserter, til motevisninger og frokostmøter, fortsetter Mikael Wennerstöm.

Radisson Blu Metropol Hotel

205 rom og suiter

8 konferanse- og møterom

150 sitteplasser i det største konferanse- og møterommet

Nelly's Food ETC. - restaurant har 150 sitteplasser innendørs og 60 plasser på utendørsterrassen

350 meter/4 minutters gange til Helsingborgs Sentralstasjon

3 flyplasser innen en times rekkevidde

Oppvarmet garasjeanlegg i bygningen

Treningssenter med utsikt over Helsingborgs hustak

Radisson Blu Metropol Hotel er en del av porteføljen til Rezidor Hotel Group.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS