F.v. Ålgård Håndballklubb; Geir Pedersen, Kristine N. Jøntvedt og Dag Børre Norland. Th; Svein Arild Steen-Mevold Scandic Hotels
F.v. Ålgård Håndballklubb; Geir Pedersen, Kristine N. Jøntvedt og Dag Børre Norland. Th; Svein Arild Steen-Mevold Scandic Hotels

Stavanger-engasjement ga pengepremie

Ålgård håndballklubb, Sola Cykleklubb og Norsk hotellhøgskole er  premiert med til sammen 50 000 kroner for sitt aktivitetstilbud i Stavanger. Bak utdelingen står hotellkjeden Scandic som vil vise at Norges fjerde største by er viktig for bransjen.

Publisert

Vinnerne av 30 000 kroner, Ålgård Håndballklubb. Fra venstre Geir Pedersen, Kristine N. Jøntvedt og Dag Børre Norland sammen med administrerende direktør i Scandic Hotels, Svein Arild Steen-Mevold Scandic Hotels (til høyre).

– Vi fikk frysninger og tårer i øyne da vi fikk vite at vi hadde vunnet. Disse pengene skal vi bruke på lagene for psykisk utviklingshemmede, og blant annet bidra til at spillerne får klubbdresser og lavere reisekostnader til arrangementer så flere har mulighet til å være med. Vi vil også arrangere en sosial happening for disse spillerne også utenfor trening, sier daglig leder i Ålgård Håndballklubb, Kristine Njærheim Jøntvedt i en pressemelding.

Tro på Stavanger

– Vi har stor tro på Stavanger, og i forbindelse med vår samling i byen for alle Scandics norske hotelldirektører, bestemte vi oss for å rette fokus mot befolkningen og gi et ekstra bidrag til noen som gjør en fremragende innstas i regionen, sier administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold i pressemeldingen.

Han ønsker å gratulere de tre vinnerne som mottok henholdsvis 30 000, 15 000 og 5000 kroner.

Inspirasjon

Sist uke sendte hotellkjeden ut et ønske om å få inn nominasjoner fra lag, foreninger eller organisasjoner som bidrar positivt i Stavanger-regionen. Mer enn 60 søknader kom inn, og en av de håpefulle var Tor Helge Skretting som sendte inn søknad på vegne av Sola Cykleklubb. I forkant av utdelingen ble han oppringt av hotellkjeden som en av finalistene til idrettsprisen.

– Det var kjempeflott og er en inspirasjon til videre arbeid. De kronene kommer godt med. Vi har akkurat bestemt å kjøpe inn utlånssykler slik at unge kan prøve sporten uten å måtte bekoste en ny sykkel selv. Dette er noe som vil rullere, og er et godt tiltak for å ivareta de nye som vil prøve seg, sier Tor Helge Skretting, leder i Sola Cykleklubb.

Lokale helter i fokus

Scandic forteller at det var spesielt gledelig å støtte organisasjoner som ikke bare søker om penger, men som også utviser stort samfunnsansvar og engasjement for sitt nærmiljø.

– Å bidra til et godt miljø i Stavanger er viktig både for byens befolkning og oss som lever av et yrende byliv. Derfor synes vi det er ekstra stas å kunne gi litt tilbake til regionen, og spesielt til vinnerlagene som gjennom sin tilstedeværelse bidrar svært positivt i Stavanger, sier Steen-Mevold.

Det ble delt ut premier til åtte finalister som på hver sin måte bidrar til en aktiv region.

Powered by Labrador CMS