Smak 2014 After8Torill Engelberg Tor Lundsholt Folketeaterpassasjen

Bransjefesten After8 på Smak - en ny attraksjon

Stor grillbuffé med blant annet fjellgris fra Valdres og lam fra Trollheimen, samt en rekke mindre buffeer rundt omkring med godbiter både fra land og hav. Og pop up-barer som serverer leskende drikkefølge for enhver gane. Smektende underholdning og kjappe prisutdelinger. Den store bransjefesten After8 i Folketeaterpassasjen om kvelden torsdag 6. februar blir en attraksjon i seg selv, hvor utstillere og besøkende mingler sammen midt under Smak 2014. Ikke rart at de første store bestillingene er bebudet allerede før invitasjonene er gått ut.

Publisert

Torill Engelberg og Tor Lundsholt på plass i Folketeaterpassasjen, foran Grilleriet, som blir åstedet for den store bransjefesten, After8.

– Det er riktig. Flere utstillere har allerede reservert 100 billetter hver. Men frykt ikke, vi skal nok greie å huse alle som melder seg på. Folketeaterpassasjen og Grilleriet har god kapasitet. Vi har en god følelse av at det kommer til å bli stinn brakke, sier prosjektleder Torill Engelberg.

JCP Event er hyret for å skape en solid ramme rundt arrangemenet, mens Fursetgruppen skal sørge for at gjestene virkelig får noe godt å bite i og drikke.

– Ja, en stor faglig utfordring. Bransjens egne aktører og utøvere er naturlig nok kresne. Vi skal by dem på hyggelige overraskelser, bedyrer Tor Lundsholt, leder drift og prosjekt i Fursetgruppen, som også drifter Grilleriet.

Den gode smaken ledetråden


– Aktuell menyvri?

– Serveringen legges nødvendigvis opp med buffeer, det vil si etter tapasprinsippet. På buffeene blir det virkelig mye godt, fra fjell og fjord og hav. Vi er samarbeidspartner med Innovasjon Norge og har hånd om serveringen i den norske paviljongen på Internationale Grüne Woche (IGW), Europas største landbruksmesse i Berlin. Et samarbeid som har bidratt til god kontakt med mange av de beste norske småskalaprodusentene i tillegg til de store som vi kjenner godt fra før. Både store og små blir representert på buffeene med noen av de aller beste råvarene tilberedt av våre egne toppkokker. For oss er den gode smaken ledetråden enten leverandøren er stor eller liten, poengterer Lundsholt.

Illustrasjon: Mathilde Holt

Messe i messen

– Det ligger an til at After8, som Smak 2014 har valgt å kalle den store bransjefesten, blir en liten messe i messen. Både mat- og drikkeleverandører får anledning til å vise seg fram. Vi planlegger f.eks. pop up-barer for drikkeleverandørene som ønsker å eksponere seg, supplerer Engelberg.

Illustrerende er at de fem nominerte tilÅrets matfunn, en av de ny konkurransene på Smak 2014, vil bli presentert.

Prisoverrekkelser

Noen av høydepunktene under festen, blir utdelingen av priser, f.eks. den nye Horecabransjens Ærespris, som skal overrekkes av Kristin Krohn Devold, ny administrerende direktør i NHO Reiseliv, og premien til vinneren av Årets matfunn, som skal overrekkes av administrerende direktør i Innovasjon Norge, Gunn Ovesen.

Du kan lese mer om Horecabransjens Ærespris i neste utgave av Horeca (nummer 8 2013).

Les mer om Årets Matfunn her

Nome leder

Ellers blir det kjapp og spenstig underholdning med masse god musikk. Petter Nome skal lede alt som foregår på scenen.

– En ideell anledning å ta med kollegaer, kunder og gode forbindelser, oppfordrer Torill Engelberg.

For kjøp av billetter, se Messe.no/smak

"
Powered by Labrador CMS