Vigdis Simonsen NM i maskinoppvask Foto OPO

Meld deg på NM i maskinoppvask

Det norske mesterskapet i maskinoppvask har samlet mange tilskuere og skapt blest under Smak-messene på Norges Varemesse. I februar er det dags igjen, og Arne Dalseng i BFSN oppfordrer aktuelle deltakere til å melde seg på.

Publisert

Full fart på konkurransearenaen på Norges Varemesse. I februar 2014 er det duket for et nytt NM i maskinoppvask, og arrangøren oppfordrer mulige deltakere til å melde seg på.

– Konkurransen legger vekt på oppvaskfunksjonen og nødvendigheten av fagkunnskap og prosessforståelse for å oppnå gode hygieniske resultater, effektivitet og arbeidsmiljø, sier Dalseng.

Mer dugnad denne gangen

Fra konkurransen i 2011.(Foto: Ole Petter Opøien, Norges Varemesse)

– NM i maskinoppvask 2014 skal i sin helhet arrangeres i regi av BFSN, da det ikke har vært mulig å få medlemsbedrifter som tidligere til å stå ansvarlig for arrangementet. Dette skyldes først og fremst den store økonomiske belastningen og den store arbeidsinnsatsen som er nødvendig. Arrangementet blir derfor denne gang basert på en enda større dugnadsinnsats enn tidligere, melder Arne Dalseng i BFSN.

Tidligere vinnere

Konkurransen har blitt arrangert tre ganger tidligere.

De to første gangene var det ansatte fra Soria Moria kurs og konferansesenter som vant, henholdsvis Viknaraja Sithamararajah i 2006 og Kapil Thavarajha i 2009, mens det var Vigdis Simonsen fra Nortura Sem som vant sist gang mesterskapet ble arrangert, i 2011.

Slik melder du deg på

Norgesmester i NM maskinoppvask 2011 ble Vigdis Simonsen fra Nortura i Sem. (Foto: Ole Petter Opøien, Norges Varemesse)

Hvis du eller noen annen i din bedrift ønsker å delta i konkurransen, kan du ta kontakt med en av medlemsbedriftene i BFSN eller til BFSN direkte (bfsn@bfsn.no). Da vil du få en orientering om kurs, kvalifiseringsprosessen, selve arrangementet og premiering.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS