Hovedkomité SMAK 2017

Planleggingen av Smak 2017 godt i gang

Arbeidet med å planlegge Nordens største møteplass for hotell, restaurant, café, catering, institusjon, kantine, convenience, uteliv, bakeri, konditori og dagligvare i 2017 er i full gang. Om litt over ett år er det tid for Smak 2017. I denne saken kan du også se hvem som sitter i komiteen for de som med all sannsynlighet blir Norges største bransjemesse gjennom tidene.

Publisert

Deler av hovedkomiteen til SMAK 2017. Øverste rekke fra venstre: John Arne Jørgensen, Ingunn Jordheim, Per Engen, Jan Arstad, Hege Ramseng, Odd Vanebo og Arnt Steffensen. Første rekke fra venstre Steinar Stensson, Richard Hagel, Arne Dalseng, Torill Engelberg og Trond Andersen. Komitémedlemmene Gunnar Bakke, Egil Sundet, Nina Borgen, Tone Lystad og Bernt Bucher Johannessen var ikke til stede da bildet ble tatt.

– Smak-messen er etter hvert blitt en institusjon og en unik og viktig arena for bl.a. nettverksbygging, handel og verdiskapning. Dørene åpner 7. februar, og messen varer til og med 10. februar, opplyser prosjektleder i Norges Varemesse/Smak 2017, Torill Engelberg.

Norges Varemesse samarbeider tett med NHO Reiseliv og Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) når det gjelder utformingen av programinnholdet.

Steinar Stensson, daglig leder i BFSN. (Foto: Morten Holt)

Viktig møteplass

– På Smak 2017 er det for BFSNs medlemmer viktig å synliggjøre kvaliteten på de løsninger og innovasjoner som bidrar til verdiskaping. BFSNs medlemmer representerer 80 bedrifter, der bedrifterhvor hovedtyngden arbeider med leveranser til storkjøkken i Norge. Medlemmene leverer bl.a. maskiner og utstyr til privat og offentlig sektor. I tillegg leveres det teknisk service, planløsnings -og konsulenttjenester, sier daglig leder i BFSN, Steinar Stensson.

Møte nye- og pleie eksisterende kunder

– Storkjøkkenbransjen har en stor andel maskinell produksjon, og det er utstrakt bruk av logistikk på ulike nivåer. Det er også høye krav til kvalitet, sikkerhet, dokumentasjon og kundetilfredshet, samtidig som det er tøffe tider med lave marginer. BFSNs medlemmer har tradisjonelt både samarbeidet på tvers og konkurrert i nesten 40 år i samme bransje og har som intensjon å lykkes videre i årene fremover. Det er en styrke for bransjen som gir både trygghet og verdiskaping for våre kunder at vi fremdeles er innovative og mestrer ny teknologi. Smak 2017 gir mulighet til å møte nye- og pleie eksisterende kunder, kontakter og samarbeidspartnere i bransjen. Vi ser frem til den muligheten, sier Stensson.

Unik mulighet

– Som medarrangør av Smak, så er vi i NHO Reiseliv opptatt av å skape en unik messe og en stor happening for hele bransjen. Dette gir jo en fantastisk mulighet til å treffe bransjens viktigste leverandører, sier Richard Hagel, salgssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

– Vi ser at særlig overnattings- og serveringsbransjen besøker Smak for å få informasjon og inspirasjon. Mange bruker også anledningen til å ta med seg nære medarbeidere og gjennomfører salgsmøter eller personalmøter i forbindelse med dagene på Lillestrøm, fremhever Hagel.

Hovedkomiteen

– Hovedkomitéen for Smak 2017 spiller en sentral rolle i arbeidet med å utforme både program og innhold. Hovedkomiteen er nå konstituert, og består av 16 medlemmer som representerer mye kompetanse og et stort mangfold av bedrifter og organisasjoner med tilknytning til bransjen. Den store bredden i sammensettingen av komiteen, er en god garanti for å sikre et solid, variert og matnyttig Smak 2017. Smak 2017 skal bygges til den ledende møteplassen i Norden for alle som på en eller annen måte er engasjert og interessert i storhusholdning, servicehandel og bakeri, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Smak 2017.

Dette er hovedkomiteen for Smak 2017

* Torill Engelberg, Norges Varemesse/prosjektleder Smak 2017

* Trond Andersen, salgsdirektør i Norges Varemesse

* Arnt Steffensen fra Kost- og ernæringsforbundet

* Steinar Stensson, daglig leder i Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge

* Richard Hagel, NHO Reiseliv

* Arne Dalseng, styreleder i Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge.

* John Arne Jørgensen, Norsk Storhusholdning

* Ingunn Jordheim, Vin- og brennevinleverandørenes forening

* Odd Henrik Vanebo, Lodiz (tidligere redaktør for magasinet Horeca)

* Per Engen, ASKO Norge

* Jan Arstad, Nortura

* Hege Ramseng, Bryggeri- og drikkevareforeningen

* Gunnar Bakke, Bakeri og Konditors Landsforening/NHO Mat & Drikke

* Egil Sundet, Norsk Industri, bransjesjef Møbel & Interiør

* Nina Borgen, prosjektleder ASKO

* Tone Lystad, Vectura/leder salg og kundesenter

* Bernt Bucher Johannessen, daglig leder i Hanen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS