Christer Rødseth skal være kjøkkensjef både på Vaaghals og Code. (Foto: Morten Holt)

Rødseth leder kjøkkenet i ny restaurant

Landslagskaptein Christer Rødseth (29) blir kjøkkensjef for den nye restauranten Code, som åpnes i Dronning Eufemias gate i Oslo i slutten av oktober.

Publisert

Foruten å være kaptein på det norske kokkelandslaget, har Rødseth vært kjøkkensjef på Vaaghals, en restaurant i det samme området. Nå skal han lede kjøkkenet på begge stedene.

Tidligere har Rødseth blant annet briljert på Fjøla. Den nye restauranten med navnet Code Restaurant, er for øvrig den første restauranten som aurskogingen Rødseth er medeier i.

Tidligere manager for de norske kokkelandslagene, Jørn Lie (til venstre), er også med på laget på Code. Her sammen med Christer Rødseth. (Foto: Morten Holt)

Jørn Lie og Eirik Strøm Lillebø

Jørn Lie og Eirik Strøm Lillebø står bak Vaaghals (og Gamle Raadhus), og de to er også med på laget på Code. Strøm Lillebø skal være daglig leder for Code.

I tillegg er også Jørn Lies far Lars Lie, samt Jacopo Righetti med på driver- og eiersiden.

Eirik Strøm Lillebø (til høyre) blir daglig leder for Code Restaurant. Her sammen med Jørn Lie på Vaaghals. (Foto: Morten Holt)

Ifølge Facebook-siden til Code Restaurant åpnes den om 14 dager, altså i slutten av oktober.

Helt annerledes enn Vaaghals

– Vi skal få et utløp for å være skikkelig kreative og gjøre andre ting enn det vi gjør på for eksempel Vaaghals, sier Rødseth til Godt.no.

Restauranten blir et bistro/brasseri med om lag 100 sitteplasser og uteservering på terrassen i andre etasje på sommeren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS