Eureca-gjengen feiret åpningen med kake. (Foto: Nils Henrik Sjo)
Eureca-gjengen feiret åpningen med kake. (Foto: Nils Henrik Sjo)

Eureca har åpnet

10.10 klokka 10:10 lanserte Eureca sin netthandel. Dette er enn nysatsning i horeca-markedet, som skal levere fleksible leveranser innen seks timer. Den offisielle markeringen av lanseringen blir 17. november.

Publisert

– Alle involverte har jobbet på spreng, og vi har fått på plass dataløsninger som vil gjøre oss i stand til å levere et godt produkt tilpasset kundenes behov, fremhevet daglig leder i Eureca AS, Ida Juliane Havnås.

Fleksibilitet

– Det er tre år siden vi hadde det første møtet om etableringen av et grossistselskap tilpasset kunder med behov for større fleksibilitet – blant annet når det gjelder leveringstidspunkter og pakningsstørrelser. Målet var at alle prosessene skulle bygges opp veldig fleksibelt, slik at vi kunne tilby løsninger etter kundens behov, forteller Havnås.

– 9. januar i år ble det bestemt å opprette selskapet, 30.mars ble det registrert i Brønnøysund, og 1. juni startet vi å ansette folk. Det har vært en hektisk oppstartsperiode, og vi gleder oss veldig til å få teste ut systemene, sier hun.

Les også: Eureca – ny grossist med skreddersøm

– Fantastisk reise

– Etableringen av Eureca har vært en fantastisk reise. Det hele startet som et logistikkprosjekt, og er nå gått over til å bli et markedsprosjekt. Alle som har vært involvert i dette har gjort en fantastisk innsats, understreket styreformann Stig W. Jørgensen.

– Når alle de praktiske utfordringene rundt denne etableringen er på plass, starter arbeidet med å etablere seg i markedet. Eureca har fått på plass en god gjeng med dedikerte folk som jeg er sikker på vil bidra til at man når de målene som er satt, fremhevet Jørgensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS