I en uke har ungdommene og kunstneren jobbet sammen for å skape det fargerike kunstverket og onsdag i forrige uke var det offisiell åpning og avduking av veggmaleriet.

Setter farge på ungdommers hverdag

Park Inn by Radisson setter farge på ungdommers hverdag gjennom kunstprosjektet «Adding Color to Lives».

Publisert
I en uke har ungdommene og kunstneren jobbet sammen for å skape det fargerike kunstverket og onsdag denne uken var det offisiell åpning og avduking av veggmaleriet på Kløfta ved ordfører Tom Staahle (Frp).

Park Inn by Radisson fortsetter kunstinitiativet «Adding Color to Lives» sammen med den anerkjente kunstneren Joel Bergner og har nå laget et unikt veggmaleri sammen med ungdommer fra Kløfta Ungdomshus. Hensikten med kunstinitiativet er å bidra positivt til ungdommers liv verden over.

Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel

Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel på Gardermoen er ett av fire hotell som har blitt valgt ut av Carlson Rezidor Hotel Group til å lage et kunstverk sammen med Joel Bergner. Hotellet har inngått et samarbeid med to lokale klubbhus for ungdom; Calypso og Kløfta Ungdomshus, som tilbyr ulike aktiviteter for ungdommer i lokalmiljøet omkring flyplassen.

I en uke har ungdommene og kunstneren jobbet sammen for å skape det fargerike kunstverket og onsdag denne uken var det offisiell åpning og avduking av veggmaleriet på Kløfta ved ordfører Tom Staahle (Frp).

Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel på Gardermoen har sammen med ungdommene og kunstneren Joel Bergner (i blå skjorte til høyre i bildet) laget et veggmaleri på denne bygningen på Kløfta.

– Jeg er veldig stolt over at vårt bidrag ble valgt ut av Carlson Rezidor Hotel Group og at vi fikk muligheten til å jobbe sammen med Joel Bergner og støtte de to ungdomshusene i vårt lokalmiljø. Vi er overveldet over ungdommenes kreativitet og engasjement, og vi kommer til å fortsette å gjøre det vi kan for å bidra positivt til Kløfta og Calypso Ungdomshus og til aktivitetene der i fremtiden, sier Jörgen Ljunggren, administrerende direktør på Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel.

Bidrag fra hele verden

«Adding Color to Lives» ble lansert i 2015 og har til hensikt å samle ungdommer i ulike lokalmiljøer til å uttrykke seg gjennom kunst. Gjennom kunstprosjektet ønsker Park Inn by Radisson å gi ungdommer en plattform hvor ungdommer kan få uttrykke sine tanker og følelser, fortelle om sine håp, drømmer og meninger og dele dette med resten av verden.

– Jeg er veldig glad for å fortsette samarbeidet med Park Inn by Radisson og videreføre vårt «Adding Color to Lives»-initiativ. Dette prosjektet betyr mye for meg fordi vi gjennom kunsten samler mennesker fra ulike kulturer og skaper noe sammen. Jeg ønsker å gi folk følelsen av at de kan bidra til å skape endring og bidra positivt til sitt lokalsamfunn, sier kunstneren Joel Bergner.

Fem Park Inn by Radisson-hoteller

I fjor organiserte fem ulike Park Inn by Radisson-hoteller og Joel Bergner lokale kunstprosjekt over hele verden. Sammen med ungdommene skapte ansatte ved hotellene og kunstneren store veggmalerier i Malmö, London, Brussel, Köln og Cape Town.

Park Inn by Radisson-hoteller over hele verden sendte i år inn sine søknader til Carlson Rezidor Hotel Group for å bli del av kunstprosjektet. I år er de fire vinnerbidragene fra Oslo, Tallinn, Krakow og Johannesburg. Alle hotellene går sammen med lokale ungdomsorganisasjoner for å utvikle kunstverkene sammen med Joel Bergner.

– Det gleder oss at vi fortsetter samarbeidet og bringer prosjektet «Adding Color to Lives» til nye deler av verden. Vi er imponert av engasjementet og entusiasmen som disse ungdommene, Joel Bergner, våre medarbeidere og lokalorganisasjonene viser, sier Inge Huijbrechts i Carlson Rezidor Hotel Group.

Powered by Labrador CMS