Gründerne bak Pink FIsh, Ronny Gjøse (fra venstre), Svein Sandvik og Geir Skeie. (Foto: Pink Fish)

Pink Fish til Asia

Det nye norske restaurantkonseptet Pink Fish åpner våren 2019 sin første internasjonale restaurant – i tilknytning til Changi Airport i Singapore.

Publisert

– Dette er utrolig spennende. Vi følte oss litt «breiale» når vi ved åpningen av den første restauranten på Steen & Strøm i november i fjor sa at vi skulle åpne internasjonalt allerede våren 2019; at vi nå leverer på det – på en så kul og ekstrem attraksjon lokasjon – viser at konseptet vårt har truffet ballen både nasjonalt og internasjonalt», sier Pink Fish-gründere Ronny Gjøse og Geir Skeie.

Pink Fish etableres på Jewel Changi Airport i Singapore.

På flyplassen

Restauranten skal ligge i The Jewel, et nytt, eksklusivt «kjøpesenter» som ligger mellom terminalene på Changi flyplass i Singapore, som er kåret til verdens beste flyplass seks år på rad.

The Jewel vil bli en destinasjon i seg selv, i tillegg til å være et velkomment avbrekk for reisende på flyplassen. Med 10 etasjer og 134 000 kvadratmeter vil de kunne skilte med verdens største innendørs foss, en fem-etasjers innendørs hage med mange spennende aktiviteter, et vell av shopping og restauranter – og sin helt egen Pink Fish.

Tøff kamp om arealene

– Det har vært tøff konkurranse om arealene på The Jewel, men vi vant frem med vårt unike konsept, kvalitetslaks fra Norge, vårt fokus på bærekraft og miljø, transparens og ikke minst veldig god mat ifra en av verdens beste kokker var utslagsgivende for Changi, sier Ronny Gjøse.

Pink Fish til Asia. (Foto: Pink Fish)

– Restauranten på The Jewel vil bli vår flaggskip-restaurant i Asia, sier Gjøse, og fortsetter:

– Vi snakker med mange interessante mennesker om mange spennende muligheter for videre vekst i regionen – og da er det greit å ha en skikkelig fin lokal restaurant å vise fram, samt at vi også får en erfaring med hvordan konseptet fungerer i Singapore og Asia, noen lokale tilpasninger må nok til. Vi ser absolutt stort potensiale i Sørøst-Asia, hvor norsk laks er en kjempegod merkevare i seg selv. Dette er startskuddet for en stor internasjonal satsning, der vi jobber parallelt med en rekke utrolig spennende samarbeidspartnere og markeder.

I vekst

Jewel Changi Airport i Singapore.

Pink Fish har hatt god vekst etter at den første restauranten åpnet dørene for under ett år siden. Det er nå tre restauranter i Oslo, en i Bergen og i løpet av det neste halvåret vil det komme flere nye tilskudd. Nylig kunne en stolt Gjøse fortelle at hjembyen Stavanger står for tur:

– Vi har nylig signert kontrakt med Avinor om en Pink Fish på Stavanger lufthavn Sola. Det er jo kjempegøy å komme som en liten outsider å faktisk klare å sikre en sånn lokasjon i skarp konkurranse med de store, etablerte selskapene, sier Gjøse.

Les også: Pink Fish til Stavanger lufthavn Sola

Først til Singapore

– Med Pink Fish sitt konsept, som aldri har blitt introdusert utenfor Norge, er vi utrolig glade over at de har valgt sin første internasjonale restaurant for å være på Jewel Changi Airport (Jewel). På The Jewel satser vi på å skape en plattform hvor lokale brands og konsepter vil få et internasjonalt og spennende publikum; samtidig som nye og kjente globale merkevarer kommer til Singapore. Pink Fish sin restaurant i The Jewel vil virkelig gjenspeile vår visjon, og det unike konseptet med å servere fersk laks av premium kvalitet, vil definitivt appellere til våre målgrupper, uttaler konsernsjef for Jewel Changi Airport, Ms Hung Jean.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS