Kjetil Bell Tveit er ansatt som direktør for offentlig sektor i Fazer Food Services.

Fazer Food Services styrker laget

Fazer Food Services har selskapet rekruttert tre personer i sentrale stillinger.

Publisert

– Jeg er veldig glad for at alle tre er blitt en del av det norske Fazer Food Services-teamet. Bakgrunnen og erfaringen deres er veldig viktig for vår fremtidige vekst i Norge, både innen eksisterende og nye sektorer, sier administrerende direktør i Fazer Food Services, Sidsel Rygh Trodal.

Åste Haukvik

Kommersiell direktør

Åste Haukvik er ansatt som ny kommersiell direktør i Fazer Food Services. Hun tar over etter Gunvar Wie.

Kjetil Bell Tveit.

Haukvik kommer fra stillingen som Business Development Director i SSP Norge (Select Service Partner) og vil gå inn i ledergruppen i Norge.

Morten Vøien.

Leder for offentlig sektor

Kjetil Bell Tveit er ansatt som direktør for offentlig sektor. Kjetil er utdannet fra NTNU, og har i tillegg en mastergrad i sosiologi fra BI. Tveit kommer i dag fra stillingen Direktør Helse i Centric Care, et av Skandinavias ledende bemanningsselskaper innen helsesektoren. Tveit vil gå inn i ledergruppen i Norge.

Kategorisjef

Fazer Food Services valgte i sommer å tre ut av innkjøpssammenslutningen Nores SA, og har i den sammenheng ansatt Morten Vøien som ny kategorisjef. Vøien kommer fra stillingen som kategorisjef i Wayne’s Coffee, og har tidligere vært produktsjef i Dolly Dimples. Vøien har en bachelor i økonomi fra Høgskolen i Vestfold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Fazer

* Fazer er et finskeid familie-eid selskap etablert i 1891

* Fazer har i dag virksomhet i åtte land.

* Selskapet driver innen tre virksomhetsområder; konfektyr og bakeri, samt drift av personalrestauranter.

* Fazer har i dag 15 000 ansatte, og omsetter for 1,6 milliarder Euro.

* Fazer Food Services er en ledende måltidsleverandør i Norden, og driver i dag mer enn 1200 serveringssteder i Finland, Sverige, Danmark og Norge, som serverer måltider til om lag 450 000 gjester hver dag.

* Fazer Food Services AS er i Norge representert med mer enn 125 personalrestauranter gjennom Servicebrandet Wilberg, egne produksjonsanlegg, eventcatering og restaurantdrift på sportsarenaer og kulturanlegg. 

* Fazer Food Services i Norge har ca. 630 ansatte, er i sterk utvikling innen eksisterende og nye sektorer innen måltidsindustrien.

* Fazer Food Services er i Norge representert i Oslo, Bergen og Stavanger. Fazer i Norge har ca. 630 ansatte, og opererer sine serveringssteder under merkenavnet Wilberg.

* Les mer på Fazer.no

Powered by Labrador CMS