Quality Hotel Sarpsborg. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Beste Quality-hotellet og historisk rekord

Quality Hotel Sarpsborg gjør det best av alle Quality-hotellene i Norge.

Publisert
Richard Paulsen. (Foto: Arkiv)

– Allerede nå har vi passert flere av våre sterke konkurrenter i storbyene, deriblant Oslo, Bergen og Trondheim. Selv om året 2016 ikke er over, tyder alt på at dette blir historisk og langt over tidligere rekorder. Vi har vokst enormt på ferie og fritidssegmentet, men også innen idrett, kurs og matopplevelser, melder administrerende direktør Richard Paulsen.

Quality Hotel Sarpsborg ligger på Grålum, like inntil E6. (Foto: Hotellet)

Tydelig markedsføring

I følge Paulsen skyldes den store økningen flere ting men mest av alt at det arbeides med en tydelig markedsføring av hotellet og destinasjonen.

– Vi er i flere kanaler enn tidligere, og vi spisser budskapet for å treffe riktige målgruppe som er barnefamiliene i skoleferier – noe som har gitt en enorm økning. På kurs og konferanse har vi flere dyktige selgere som arbeider målrettet i ett tøft marked. Hotellet tilbyr stor gratis parkering og moderne kurspakker som faller i god smak hos våre bestillere og gjester. Alt handler om gode opplevelser og at gjestene kommer tilbake, fremholder han.

Sentral beliggenhet

Han forteller videre at godt samarbeid med Isarpsborg og 1000 årsjubileet har også gitt økt trafikk i forbindelse med store arrangementer.

– Det er meget viktig med gode samarbeidspartnere som utfyller hverandre for å gi en økt gjestetilfredshet. Visit Østfold er også helt klart en viktig partner når vi tenker hele fylket. Det er sammen vi blir sterke.

– Vi skal heller ikke glemme den korte avstanden fra sentral østlandsområdet og at våre gjester fra Oslo kjører i motsatt retning av køene i rushtiden når de skal til Østfold. Når det gjelder ferie og fritid har vi igjennom mange år bygget oss opp som «Norges Morsomste Hotell» og det har falt i god smak oss barnefamiliene når vi er «barnas hotell» i alle skoleferier. Vi er rett og slett enormt stolte av å trone på toppen i Norge, melder Paulsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS