Siste nytt fra horecabransjen

Siste nytt fra horecabransjen.

Publisert

Nors

taal, en av Norges mest kjente og berømte designbedrifter, som lanserte det kjente Maja-bestikket i 1962, har slått seg sammen med Stelton AS. Dette er en del av begge bedriftenes strategi for å styrke skandinavisk design på verdensbasis.

Maja har vært Norstaals bestselgende produkt.

Adapt HomeControl har spesialisert seg på integrerte elektroniske styringssystemer for både private hjem, eiendomsprosjekter og hoteller. Siden lanseringen i fjor har firmaet solgt 120 systemer, blant disse systemer til 48 luksushytter tilknyttet hotellkomplekset Waterford Castle i Irland.

Strag-gruppens omsetning økte i fjor fra 37,0 til 42.8 millioner kroner, en økning på 15,7 prosent. Overskuddet endte på 4 457 134 kroner mot 537 664 i 2005. Daglig leder Arve Røys Stranden fra Asker er tilfreds med den svært positive utviklingen som skyldes både tilfredsstillende drift og god avkastning på investeringer.

Firma-gruppen driver import av drikkevarer, samt kaffe, snacks og søtsaker på det norske markedet og Duty Free. Strag AS eier datterselskapene Gavin AS og Degel AS, og holder til på Snarøya i Bærum og produserer likører, akevitt og gløgg på Vøyenenga. I alt sysselsetter Strag-gruppen 12 personer, hvorav fem i Bærum og sju i resten av landet.

Powered by Labrador CMS