Sjomatprisen 06 nett

Tre nominerte til Sjømatprisen

Bugøynes Kongekrabbe, Marine Harvest og Tine Salma er de tre nominerte til Sjømatprisen 2007.

Publisert

Sjømatprisen 2007 deles ut under årets Sjømatkonferanse tirsdag 9 oktober i Bergen. Prisen er en årlig hederspris til en person, firma eller organisasjon som i særlig grad har bidratt til økt utvikling av innovativ sjømat.

Formål

Sjømatprisen har som formål å inspirere til en positiv og kreativ utvikling av de sjømatproduktene som tilbys kundene. Det tas i særlig grad sikte på å hedre de som ved nytenkning, initiativ og pågangsmot har vist at det nytter å satse på sjømat.

Sjømatprisen deles ut årlig, og kriteriene for prisen er;

* innovativ produktutvikling

* sunnhet & helse

* sjømat for barn & unge

* design og markedskommunikasjon

* distribusjon og innovative salgskanaler

Innovasjon

- Alle de tre nominerte har virkelig bidratt til innovasjon innen sjømat, sier juryformann Dag Terje K Solvang, Gastronomisk Institutt AS, og også medlem i juryen.

Jury for sjømatprisen 2007 har vært: Dag Terje Klarp Solvang, Gastronomisk Institutt (Juryformann), Frode Kristensen, KSL Matmerk, Reidar Molthe, Dagligvarehandelen, Alvhild Tofterå Berge, SR Bank og Grethe Adoff, Norsk Sjømatsenter

Powered by Labrador CMS