Shell 7-Eleven natt

7-Eleven i Telemark

I løpet av høsten vil kioskgiganten 7-eleven være å finne på Heistad. Stasjonssjef Jørgen Bøhle på YX-stasjonen gleder seg, ifølge pd.no.

Publisert

Heistad blir med dette det første stedet i Telemark hvor man vil kunne finne 7-Eleven. YX-stasjonen på Wattenberg i Skien vil gjennomgå den samme forvandlingen, men på et noe senere tidspunkt.

Størst på drivstoff

Shell vil ta over bensindriften, og av de 300 YX-stasjonene som er i Norge vil 90 av dem omprofileres.

At YX-stasjonen på Heistad ble en av dem er ikke tilfeldig.

– Det går rett og slett på salg av drivstoff. Stasjonen på Heistad er størst på drivstoff i grenlandsområdet, og da valgte Shell seg denne, forteller regionsjef May-Britt Østby i Reitan Servicehandel.

Den enkle forklaringen til omprofileringen er ifølge Østby at Reitan servicehandel ønsker å etablere seg langs veien.

Begeistring

Reaksjonene fra de berørte stasjonssjefene har ifølge Østby vært svært gode.

– Det er stor begeistring. Noen velger å gi seg, men i region sør har det ikke vært noen tilfeller av det, forteller hun.

Akkurat når konverteringen vil skje på Heistad er ennå ikke avklart. Den aller første konverteringen vil imidlertid skje i august, og da vil det gå fortløpende med de øvrige stasjonene.

Stasjonssjef Jørgen Bøhle på Heistad er blant dem som fortsetter. Han gleder seg over den kommende forandringen.

– Jeg er sikker på det blir veldig bra. Foruten at navnene skifter, blir det ikke store forandringen, men det er selvfølgelig spennende å få to så sterke merkevarer her på Heistad. Bygningsmassen og området på bensinstasjonen vil forbli den samme, melder pd.no.

Powered by Labrador CMS