Omslag Horeca0308

Horeca nummer 3 på vei

Årets tredje utgave av Horeca er på vei til abonnentene. I nummer 3 2008 har vi blant annet sett litt på hotelldrift og servicenivå på eksotiske Maldivene. Over flere sider presenterer vi også årets hotteste vår- og sommerdrinker. Bocuse d'Or Europe nærmer seg med stormskritt. Dette er selvfølgelig viet spalteplass. Tema i dette nummeret er frokost.

Publisert

Bladet er på hele 96 sider, og spekket med informativt og interessant lesestoff for både bransjefolk og andre interesserte.

Vi har besøkt turistøya Full Moon Resort på Maldivene, et 4+ hotell med meget god standard.

I dette nummeret har snakket med driftssjef Jens Havlicek, og også sett nærmere på hvordan frokosten legges til rette for kresne turister fra alle verdens kanter.

Service

På forsidebildet er roomboy Wison som er ute på en av sine mange runder i løpet av dagen. Her er det noen som har bestilt fersk frukt direkte til rommet, eller rettere sagt, til den eksklusive vannbungalowen, som ligger på påler langt ute i den turkise lagunen.

Servicenivået er utrolig høyt på Maldivene. Det er vi også inne på lederen i denne utgaven av Horeca.

Sommerdrinker

- Polynesiske tikidrinker dekorert med eksotiske blomster og papirparaplyer vil bli årets sommerslagere, ifølge bartender Steinar Jensen, som driver sin egen bartenderskole. Over fem sider presenterer vi noen av de hotteste vår- og sommerdrinkene.

Vi har også besøkt en av landets mest moderne barer, Bar Castelle i Arendal.

Bocuse d'Or og frokost

Bocuse d'Or i Stavanger nærmer seg med stormskritt. I den forbindelse har vi vært i Paris for å følge det franske uttaket til sommerens konkurranse. Du finner også mye annet stoff om den kommende konkurransen

Nylig ble Norges beste frokosthotell kåret, og nok en gang var det Rica Nidelven som ble best. Vi har snakket med hotelldirektør Bjarte Gjerde om hva de egentlig gjør på hotellet for å få så herlig sving over frokosten.

Frokost er for øvrig bladets hovedtema denne gangen.

Mye å lese om

Videre har vi vært på tur med hurtigruteskipet Finnmarken, vi har besøkt ærverdige Visnes Hotel i Stryn, Finnskogen Kro og Motell, samt den nye turisthytte Femundsundet i Engerdal.

Gastronord er akkurat unnagjort i Stockholm. Du finner også stoff derfra. Typebedriften denne gang er Rica Olrud i Hamar, mens Marché-sjefen i Norge, Mats Johansson, er vårt portrett.

I tillegg til flere andre store artikler er det ellers mange sider med fast småstoff i form av våre spalter Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Webside og Verden Rundt.

God lesning!

Powered by Labrador CMS