Molde med Rica Seilet

Hotellsamarbeid på nett skal gi flere konferanser

Hotellene i Molde lanserer denne uka en ny nettside som skal få flere konferanser til Molde. Thon Hotel Moldefjord, Quality Hotel Alexandra, Hotell Molde, Rica Seilet Hotel og Molde Fjordstuer har gått sammen om nettsiden. Samarbeidet er helt unikt på landsbasis.

Publisert

På www.moldekonferanse.no presenteres hotellene med bilder, rom- og konferansefasiliteter og forskjellige utfluktspakker.

Alle møterom blir presentert med bilder, kapasitet i ulike oppsett og link til hotellets egen hjemmeside. Unikt på landsbasis

- En slik presentasjon på nettet er unikt på landsbasis, siden dette er helt uavhengig av hotellkjedene. Her samarbeider fire forskjellige kjeder om én felles presentasjon. Satsingen er et samarbeid mellom hotellene og Destinasjon Molde & Romsdal, sier reiselivssekretær Torunn Dyrkorn til Romsdal Budstikke.Nyttig hjelpemiddel

- Målet for prosjektet er å få flere store konferanser til Molde. Alle som ønsker å legge en konferanse til Molde, kan bruke denne siden som et hjelpemiddel til å se hva slags kapasitet byen har i detalj. Dette vil også bli et godt verktøy for de som skal selge inn konferanser til Molde, sier Dyrkorn videre. Den nye hjemmesiden blir presentert på en pressekonferanse onsdag 9. april.

Powered by Labrador CMS