First Michael Telling og Care nett
First Michael Telling og Care nett

Kvinner kan bidra i kampen mot fattigdom fra hotellrommet

First Hotels og Care Norge har innledet et samarbeid der hotellkjeden presenterer Care på hotellrom spesielt tilpasset kvinner. Gjester på hotellkjedens First Lady-rom, et konsept som nylig ble relansert i Oslo, får lære om Cares arbeid med kvinnerettet bistand gjennom bilder, bøker og informasjon, samtidig som de kan nyte godt av andre spesialtilpassede tilbud.

Publisert

- For oss er dette en spennende måte å spre kunnskap om kvinnerettet bistand. Dette samarbeidet kan gi oss både god eksponering og vi håper at de gjestene som lærer oss å kjenne gjennom presentasjonen på disse rommene vil velge å støtte vårt arbeid direkte, sier generalsekretær Marte Gerhardsen i Care Norge.

- Vi har samarbeidet med First Hotels om å lage boken Do You Care, som presenterer både årsakene til fattigdom, hvordan den rammer og viser hvordan mange lykkes i å kjempe seg ut av fattigdommens grep. Boken er rikt illustrert med bilder av Morten Krogvold, sier Gerhardsen videre.

Bok på alle First Lady rom

Boken blir å finne på alle First Lady rommene i Norge, Danmark og Sverige. På hvert rom henger det også bilder av Morten Krogvold, og opplysninger om hvordan man kan donere et mindre beløp til Care eller melde inn som Care-venn. Både i Norge og Danmark vil gjestene også kunne lese Cares informasjonsmagasin.

- Våre kjerneverdier passer svært godt med det arbeidet Care gjør. Care sprer glede, engasjement og er innovative gjennom å fokusere på kvinners utvikling i mange av sine prosjekter. Vi i First Hotels er stolte over å kunne samarbeide med Care, sier direktør Michael Telling i First Hotels i en pressemelding.

Fakta om First og Care

* First Hotels har 47 hoteller sentralt beliggende nært offentlig transport og severdigheter i utvalgte byer i Sverige, Norge og Danmark.

* Care er en av verdens største hjelpeorganisasjoner, og jobber med nødhjelp og langsiktig bistand i over 70 land. CARE Norge jobber med kvinnerettet bistand i mer enn 20 land.

Powered by Labrador CMS