scandic_logo

Scandics møteprodukt vinner internasjonal miljøpris

I forbindelse med innvielsen av møtemessen IMEX i Frankfurt denne uka, fikk hotellkjeden Scandic enda en bekreftelse på at kjedens miljøarbeid er i toppklasse. Hotellkjeden vant prisen IMEX Green Meetings Award for sitt bærekraftige møteprodukt.

Publisert

Les også: Scandic dropper flaskevannet.

Scandics direktør for bærekraft og miljø, Jan Peter Bergkvist, var til stede og mottok prisen.

- I over 14 år har vi søkt å være en del av løsningen i stedet for å bidra til problemene i en ikke-bærekraftig verden. Møteindustrien har en viktig oppgave, både gjennom sin direkte og sin indirekte påvirkning. Scandic står som vertskap for nærmere 200 000 møter i året og kan gjennom riktige beslutninger minske den direkte miljøpåvirkningen og påvirke mange mennesker, sier Bergkvist i en pressemelding.

I klassen Grønt møteprodukt var det 12 bidrag som deltok. Begrunnelsen for Scandics førstepris var:

" «Scandics bidrag viser på en tydelig måte hva hotellkjeden har bidratt med gjennom sitt engasjement og sine dokumenterte ressursbesparelser. Ved oppfølging viste Scandics møteprodukt seg å med god margin overgå andre hotellkjeders engasjement i saken. Dessuten viser utviklingen nye innovasjoner, som et verktøy hvor møtebestillerne selv kan måle sin miljøpåvirkning.»I påvente av en tydelig, nordisk sertifisering for møter og konferanser, tar hotellkjeden Scandic initiativet og lanserer sine egne bærekraftige møter.Scandic har i dag over 100 svanemerkede hoteller i Norden.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS