scandic_logo
scandic_logo

Scandics tredje hotell i Århus

Scandic har inngått avtale om etablering av et nytt hotell i sentrum av Århus, Danmarks nest største by. Hotellet, som får navnet Scandic Århus City, forventes å stå ferdig i juni 2010, kommer til å få 226 rom og blir hotellkjedens tredje hotell i byen.

Publisert

I begynnelsen av 2009 starter byggingen av nye hotellet. I tillegg til 226 rom får hotellet konferansefasiliteter, bar/restaurant, fitnessavdeling og parkeringsgarasje, og Århus-hotellet blir et viktig tilskudd for hotellkjeden som har som mål å gå fra dagens 144 hoteller til 200 på bare noen år. Styrke seg i Danmark

- Det er ingen hemmelighet at vi gjerne vil styrke vår stilling i Danmark ytterligere. Århus er med alle sine studenter, kulturliv, de mange bedriftene og innbyggertallet som sådan, en av de klart viktigste byene i Danmark, sier danske Frank Fiskers, Scandics konsernsjef i en pressemelding.

- Nå har vi muligheten til å få en kraftig økning av romkapasiteten vår i Århus gjennom et helt nytt hotell med den absolutt beste beliggenheten. Et hotell som har alle muligheter til å bli ledende i byen, sier han videre.

Ferdig i 2010

Nye Scandic Århus City beregnes å stå ferdig i juni 2010 og kommer til å ligge på Østergade, midt i Århus sentrum. Byggherre og eiendomseier er KS Østergade, som sameies av Essex A/S og NorCap A/S. Scandic har allerede to hoteller i byen, Scandic Plaza Århus og Scandic Århus, med til sammen 312 rom. Totalt har Scandic 22 hoteller i Danmark. De to siste tilskuddene er Scandic Sønderborg og Scandic Jacob Gade i Vejle.

Powered by Labrador CMS