Radisson SAS Trysil Surfebølge
Radisson SAS Trysil Surfebølge

Radisson SAS åpner og tar bølgen i Trysil

Radisson SAS Resort i Trysil åpner dørene 15. desember. Hotellets badeanlegg har verdens nordligste surfebølge, som er testet og godkjent.

Publisert

- Vi slår opp dørene og inviterer til verdens nordligste, innendørs surfebølge. Badeanlegget er enestående med blant annet klatrevegg i tillegg til surfebølgen. Bredden og kvaliteten i tilbudet både inne og ute er i øverste klasse, vi kan hamle opp med Alpene, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Radisson SAS Resort Trysil.

Fire innendørs basseng

Hotellets badeanlegg har jacuzzi og fire innendørs basseng. Det inkluderer to basseng for barn, ett familiebasseng og ett dypt for trenede svømmere.

Over det dype bassenget er det en klatrevegg i glass med utsikt til naturen utenfor hotellet. I tilknytning til badeanlegget ligger hotellets spa med ulike dampbad, badstuer og områder for avslapning og spabehandling.

Forventer over en million til Trysil

Trysil er Norges største og mest besøkte skidestinasjon, med Gardermoen 16 mil unna er Trysil lett tilgjengelig også for utenlandske gjester.

Med et Radisson SAS-hotell midt i bakken er det ventet at antall besøkende i Trysil vil passere en million i sesongen 2008/2009, heter det i en pressemelding

Trysil hele året

Bredden og kvaliteten på hotellets tilbud gjør det attraktivt gjennom hele året, blant annet for møter og konferanser. Hotellet har avanserte konferansefasiliteter. Radisson SAS Resort Trysil ligger midt i alpinbakken, og får 210 rom. Hotellet har bowling og en rekke restauranter og barer. Golfbanen er i umiddelbar nærhet, det samme er Trysils urørte natur.

Sportsbutikk i hotellet

Sportsbutikken i hotellet tilbyr de beste og mest anerkjente merkene innen skisport og vannsport i tillegg til mote.

Blant merkevarene er det navn som blant andre Kjus, Kari Traa, Mountain Hardwear, Quicksilver, Canada Goose, Bula og Bergans.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS