Josef med Corona vinnerbevis nett
Josef med Corona vinnerbevis nett

Tromsø-DJ vant Movida Corona

Josef Bamba, alias DJ Josef B, fra Tromsø, vant i helgen den internasjonale DJ-konkurransen Movida Corona, i konkurranse med finalister fra 20 land.

Publisert

Movida Corona er en internasjonal DJ-konkurranse, og konkurransen er blitt arrangert de siste åtte år.

Movida Corona arrangeres internasjonalt av verdens fjerde største ølmerke, Corona, i samarbeid med er nattklubbkjeden Pacha.

Fra 20 land

20 land deltok i årets konkurranse.

Hvert land arrangerer delfinaler på utesteder rundt i landet, og videre en landsfinale der landets representant kåres. Konkurransen er blant annet meget stor i England.

Over 1000 har deltatt

Til sammen har mer enn 1000 DJ'er deltatt i Movida Corona 2008, deriblant nesten 70 DJ'er i Norge.

Josef Bamba vant delfinalen på Verdensteateret i Tromsø i oktober, og representerte landsdelen mot de fire andre regionale vinnerne, i Norgesfinalen av Movida Corona. Denne fant sted på Club Stereo i Oslo.

Norgesfinalen vant Josef foran DJ'en Endre Grønningsæter, som på sin side hadde vunnet den lokale Oslo-finalen.

Finale i Wien

Lørdag representerte Josef Norge på den store klubben Prater Dome i Wien, Østerrike.

I semifinalen på ettermiddagen gjorde Josef en meget god jobb, og hans innledende sett ble vurdert som et av de tre beste.

Mange så finalen

Finalen ble avholdt foran 3-4000 feststemte mennesker, og Josef konkurrerte mot finalistene fra Irland og Østerrike. Forhåndsfavoritter fra land som England og Italia ble distansert allerede i semifinalen.

Finalistene spilte sett på 45 minutter i finalen, og Josef skapte fantastisk stemning i lokalet. Til tross for den vanskelige oppgaven det var å være først ut av de tre finalistene, var Josef best, og kunne dra hjem seieren.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS