Høgskolen i Akershus Logo
Høgskolen i Akershus Logo

Bransjedagen for drifts- og serviceledelse

Rekruttering og motivasjon er temaet når det i morgen morgen, tirsdag 26. februar, inviteres til Bransjedagen 2008 for drifts- og serviceledelse på Høgskolen i Akershus på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Publisert

Målgruppen er eiere, ledere og ansatte i servicenæringen.

Det er avgangsstudentene i bachelorstudier i husøkonomi og serviceledelse, (Facility & Management) og kostøkonomi, ernæring og ledelse (Food & Catering Management) som har invitert til Bransjedagen 2008.

Høgskolen i Akershus er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som tilbyr disse utdanningene som er skreddersydd for servicenæringene.

Holde på medarbeidere

For private bedrifter og offentlige og ideelle virksomheter i servicebransjene er det i dagens arbeidsmarked en utfordring å skaffe og holde på medarbeidere som kan levere den servicekvaliteten som kundene og brukerne forventer.

Temaet for Bransjedagen 2008 er derfor hvordan servicebedrifter kan rekruttere, lære opp, motivere og holde på kompetente medarbeidere.

Blant foredragsholderne nevner vi Berit Tyldum (Høgskolen i Akershus), Petter Furulund (administrerende direktør NHO Service), Jan Bjørneboe (konserndirektør ISS Facility Services), Birgit Tandbergb (nestleder i Fellesforbundet avd 246 - Oslo og Akershus Hotell og restaurantnæring) og Knut Boge (Høgskolen i Akershus).

I tillegg vil flere av tredjeårsstudentene på Høgskolen holde korte innspill.

Powered by Labrador CMS