Hamn i Senja 1 nett
Hamn i Senja 1 nett

Hamn i Senja åpner til våren

Reiselivsanlegget i Hamn i Senja åpner dørene til våren etter å ha blitt gjenoppbygd etter brann. Dette blir et annerledes ferie- og konferanseanlegg i en veldig spesiell atmosfære, helt ute havgapet på Norges nest største øy, Senja. Roger Gjendahl blir daglig leder.

Publisert

Det er hektisk byggeaktivitet om dagen for å få ferdigstilt anlegget.

Fleksible leiligheter

Åpningsdatoen er ikke bestemt, men når det åpner utpå vårparten, kan Hamn i Senja tilbyr nye komfortable rom og leiligheter med størrelse på 70 til 90 kvadratmeter.

Leilighetene har stue, kjøkken og spisestue, samt to eller tre soverom, opplyses det fra Hamn i Senja.

Her har du også valgmuligheter. Du kan leie bare selve soverommet med bad, du kan leie ett soverom og bad, samt stue og kjøkken og du kan leie hele leiligheter.

Til sammen byr anlegget på 66 dobbeltrom fordelt på 29 leiligheter.

Konferansemuligheter

På Hamn i Senja er det også fem møterom som rommer fra 14 til 200 personer på Storbrygga, der du også finner Storbrygga Spiseri, som har plass til cirka 100 personer.

På informasjonssiden heter det at "Fred, ro og atmosfæren i Hamn gir grobunn for godt samspill og riktige avgjørelser. Ikke minst inspirerer vakre og hyggelige omgivelser til trivelig sosialt samvær.

I Troms fylke

Senja ligger midt mellom Harstad og Tromsø i Troms fylke. Stedet nås med bil over brua fra Finnsnes, med ferje fra Sommarøy til Botnhamn på Senja, eller med ferje fra Andenes til Gryllefjord. Nærmeste flyplass er Bardufoss, ca 70 minutters biltur unna.

Gjendahl blir leder

Roger Gjendahl, tidligere direktør ved Finnsnes hotell, blir ny daglig leder/vertskap i Hamn i Senja.

Powered by Labrador CMS