Solstrand Hotell og Bad
Solstrand Hotell og Bad

Spa-pris til Solstrand

Solstrand Hotell & Bad i Os ved Bergen ble kåret til Årets Spahotell & resort på den store helse- og velværemessen på Norges Varemesse i begynnelsen av februar. Over 15 000 mennesker besøkte messen, der det også var en rekke andre kåringer.

Publisert

Solstrand Hotell & Bad ligger i Os kommune ved Bjørnefjorden, om lag 30 kilometer sør for Bergen og Bergen Luftshavn, Flesland.

Familie Schau-Larsen har helt siden 1929 drevet stedet med søkelys på gjestfrihet, kvalitet, atmosfære og godt kjøkken. Hotellet tilbyr i dag en spennende blanding av rekreasjon, selskapelighet, turisme og lederprogram for næringslivet. Hotellet er også medlem av De Historiske hotel og spisesteder.

Økning

- 15.373 mennesker besøkte årets store helse- og velværemesse på Norges varemesse 8. til 10. februar. Det er en formidabel økning siden forrige messe, og messearrangør, Kari Tveranger i Argus Exhibition AS, sier bestillingene til den neste messen i 2010 allerede strømmer på.

Bransjepriser

En rekke bransjepriser ble delt ut under messen. De lykkelige som kan smykke seg med de forskjellige titlene er:

Årets SPA Hotell & Resort: Solstrand Hotell & Bad i Bergen.

Årets Dag SPA: Beths Beauty Center, Niels Juels gate i Oslo.

Årets Treningssenter: Elixia Colosseum i Oslo.

Årets Neglesalong: ChandiCe i Ålesund.

Årets Hudpleiesalong: Bellefontaine i Drammen.

Oppsving

- Prisene henger høyt, og det er stor prestisje forbundet med utmerkelsen, uttaler Tveranger

- Siden det er første gang messen (som egentlig er 3 messer under samme tak: Health & Beauty Scandinavia, Fitness 2008 og Helse 2008) arrangeres på Norges varemesse, må et besøkstall på over 15.000 ses på som en stor suksess. I antall utstillere fra den forrige messen som ble arrangert i 2006 i Oslo Spektrum, er det en nesten tredobling, og mye tyder på at den vil vokse ytterligere til neste gang den arrangeres i 2010.

Velvære i fokus

- Det er bare en bekreftelse på at folk setter personlig velvære stadig mer i fokus, enten det er trening, helse eller skjønnhetspleie det er snakk om, sier daglig leder i Argus Exhibition AS, Kari Tveranger.

Powered by Labrador CMS