Tiger Tiger Daniel Linder

Tiger Tiger henter inspirasjon i L.A.

I løpet av året flytter Tiger Tiger i Oslo til et enda mer sentralt sted i Oslo sentrum. Hvor nattklubben skal flyttes, vil daglig leder Daniel Linder ikke uttale seg om, men det blir i området rundt Karl Johans gate.  

Publisert

- Vi skal bygge en helt ny moderne nattklubb i Norge, og henter inspirasjon fra de mest populære i Los Angeles akkurat nå, nattklubbene "L.A. X" og "Thao".

- Det vil gå i rødt, svart og mørkt, kombinert med glitter og krystaller. Det blir mange lysekroner, og nattklubben skal få et tydelig Asia-inspirert preg, forklarer Daniel Linder, som er daglig leder for Tiger Tiger i Oslo.

Noe nytt

Han ønsker ikke å følge den vanlige trenden, med mye hvitt og lyse farger med lys i baren.

- Det er oppbrukt. Nå må vi komme med noe nytt. Det nye stedet blir mer "classy" enn det Tiger Tiger tilbyr per dags dato, og vi bygger for å skape enda mer positiv energi, sier Daniel Linder.

Gamle Ridderhallen

For tiden holder Tiger Tiger til i de gamle lokalene til Ridderhallen i Torggata i Oslo sentrum samler utestedet Tiger Tiger fulle hus hver fredag og lørdag natt.

Etter at Daniel Linder (28) tok over som daglig leder for stedet, har omsetningen økt med 300 000 kroner i måneden (totalomsetning på mellom en og to millioner kroner hver måned). Så mye har omsetningen økt, at han nå leter etter nye og mer moderne lokaler.

Du kan lese mer om Tiger Tigers virksomhet i Norge i det nyeste nummeret av Horeca, som har utgivelse i slutten av denne uka.

Powered by Labrador CMS