Thon Hotel Panorama Oslo nett

Åpnet Thon Hotel Panorama

Med nyåpningen av Thon Hotel Oslo Panorama vil Thon Hotels ha 2500 rom i Oslo fordelt på 14 hoteller. Det gjør hotellkjeden til markedsleder i hovedstaden.

Publisert

Thon Hotel Oslo Panorama ligger i Kvadraturen i Rådhusgaten i Oslo.

Det er gangavstand til Operaen, Akershus Festning, Posthallen, kafeer, restauranter og shopping.

Den velkjente Michelin-restauranten Statholdergaarden holder til like ved.

28 prosent i Oslo

- Det er alltid en glede å åpne nye hoteller og dette er det tredje hotellet vi åpner i år. Vi styrker vår ledende posisjon i hovedstaden og har 28 prosent av Oslo-markedet, ifølge den ferske rapporten fra Norsk Hotellnæring, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding.

Potensial

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og alltid gøy å få være med fra begynnelsen på et spennende hotell som dette.

- Kvadraturen er et spennende område som med etableringen av nye aktører og virksomheter har potensial til å bli et ny og urban del av Oslo sentrum, sier Anita Coutts, direktør på Thon Hotel Oslo Panorama.

Fakta Thon Hotel Panorama

* Thon Hotel Oslo Panorama har totalt 116 rom og 2 store penthouseleiligheter med fantastisk 180 graders utsikt over Oslo, Operaen og Oslofjorden.

* Penthouseleilighetene er på ca 170 kvadratmeter og går over to etasjer. De har stue, loftsstue, tre separate soverom, to bad, kjøkken og takterrasse.

* 70 rom er små leiligheter og har separat soverom, bad, oppholdsrom/kjøkken og balkong. Disse varierer i størrelse fra 23-37 kvadratmeter.

* Alle rommene er innredet i lyse moderne farger og nesten alle har balkong.

* Thon Hotel Oslo Panorama har adresse Rådhusgaten 7B.

* Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS